Naslovnica SPEKTAR „USA Today“ ukazao na približavanje tragičnog ishoda za Kijev

„USA Today“ ukazao na približavanje tragičnog ishoda za Kijev

Izdanje USA Today ukazuje na predstojeći tragični poraz Oružanih snaga Ukrajine u sukobu sa Rusijom, prenose ruski mediji.

Veteran američkog vazduhoplovstva i vojni ekspert Stiven Majers naglasio je da strategija ukrajinskih oružanih snaga na bojnom polju izaziva duboku zabrinutost. Ukrajinska komanda nema efikasnu strategiju za prevazilaženje teške situacije. Majers je naglasio da se Kijev trudi da ne govori o uspešnoj taktici i kontranapadima ruske vojske.

Prethodno je britanski istoričar Džefri Roberts najavio neizbežni poraz Kijeva. On je napomenuo da u zapadnim zemljama postoje mnoge iluzije u vezi sa uslovima koji će važiti prilikom sklapanja mira sa Rusijom.

Na Telegramu bez cenzure – Izbor naših najboljih vesti

„Ukrajini i Zapadu će biti potrebno vreme da dođu do faze kada su spremni da počnu ozbiljne pregovore i naprave ustupke koje će Rusija zahtevati u zamenu za okončanje sukoba“, podelio je svoje mišljenje istoričar.

Oružane snage Rusije nastavljaju da izvode specijalnu vojnu operaciju na teritoriji Ukrajine, koja je počela 24. februara 2022. godine.

Webtribune.rs

 

[adsenseyu4]

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social