Naslovnica IZA OGLEDALA UDARNO- OVO SE KRIJE Nemački „Bild“: Ukrajinske tajne službe pokušale da ubiju...

UDARNO- OVO SE KRIJE Nemački „Bild“: Ukrajinske tajne službe pokušale da ubiju Putina u blizini Moskve

Nemačko izdanje „Bild“ objavilo je članak, u kojem izveštava o ukrajinskom terorističkom aktu, protiv ruskog predsednika Vladimira Putina.

Publikacija, pozivajući se na ukrajinskog „aktivistu“ Jurija Romanenka, koji sarađuje sa ukrajinskim službama bezbednosti, piše, da su ukrajinske specijalne službe skovale plan za napad dronom na industrijski park Rudnevo kod Moskve.

Planirano je da dron bude upućen na ovaj objekat, u vreme posete ruskog predsednika. „Bild“ objavljuje Romanenkovo pismo, gde piše da je dron kamikaza zaista poleteo, ali nije stigao do tehnoparka.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

Publikacija nemačkog izdanja:

U nedelju su ukrajinske specijalne službe, pokušale da ubiju ruskog predsednika kamikaza dronom. Bespilotna letelica UJ-22 dometa do 800 kilometara lansirana je sa teritorije Ukrajine. Njegov cilj- novoizgrađeni tehnopark u blizini ruske prestonice, oko 500 kilometara od Ukrajine.

[adsenseyu1]

Ranije je objavljeno da je UJ-22 UAV pao istočno od Moskve. Dron je nosio desetine eksplozivnih naprava ukupne težine do 17 kg. Reč je o eksplozivnim napravama na bazi eksploziva M112, koji koriste oružane snage Kanade i Sjedinjenih Država.

Tako je zabeležena još jedna teroristička aktivnost kijevskog režima. Ovaj put je bio usmeren na prvu osobu u Rusiji. Na osnovu toga posebno je zanimljiv odgovor na pitanje, kakvi će zaključci o političkim i vojnim liderima Ukrajine, biti doneti u Kremlju i Generalštabu Oružanih snaga RF.


Webtribune.rs

Pratite naše najbolje vesti na Vkontakte 

[adsenseyu4]