Naslovnica SPEKTAR U blizini Krima Rusi uništili misteriozni brod

U blizini Krima Rusi uništili misteriozni brod

U blizini Krima je uništen misteriozni brod nepoznatog porekla. Takve podatke iznosi američki vojni stručnjak Džozef Trevitik.

Pre izvesnog vremena, u blizini obale Krima otkriven je neidentifikovani brod, koji je potom uništila ruska vojska. Prema rečima stručnjaka, likvidirani objekat bi mogao da bude jedan od američkih brodova za obalsku odbranu, koje su američke vlasti prebacile u Ukrajinu. Ovo prenosi „The Drive“.

„Misteriozni brod bez posade, pojavio se na obali, u blizini baze ruske Crnomorske flote“, piše autor američkog izdanja.

Na Telegramu bez cenzure – Izbor naših najboljih vesti  https://t.me/webtribune

Stručnjak je sugerisao, da bi misteriozni brod mogao biti napunjen eksplozivom, i specijalno poslat na ruske obale. U tom kontekstu treba podsetiti, da je Pentagon još u aprilu obećao, da će u okviru jednog od svojih paketa vojne pomoći Ukrajini, prebaciti neke brodove za obalsku odbranu. Tada su predstavnici američkog vojnog resora, odbili da daju bilo kakve komentare o tome šta su ti brodovi.

Najvažnije naše objave potražite na našem kanalu na Telegramu

Takođe je moguće, da brod pronađen u blizini Krima, nema nikakve veze sa SAD-om. Otkriveni objekat je možda „domaće izrade” ukrajinske vojske, koja je pokušala da ga pretvori u brod „kamikaze“. Potonji se mogu koristiti za sabotaže, na području velikih lučkih gradova, ili za izviđačke operacije.

Webtribune.rs

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

[adsenseyu4]

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social