Tajni podzemni gradovi za elitu: Sve je spremno za dolazak rata i asteroida – VIDEO

nfcdswjh39dfh

Kao što je već više puta pomenuto, vlada SAD se priprema za nekakvu vrstu rata, kolapsa društva ili udar asteroida. Naravno da je u okviru ovakvog scenarija uzeto u obzir da članovi elite moraju negde da se sakriju ako dođe do većeg problema.

Nije tajna da bunkeri postoje i da su raštrkani širom američke države.

Kruže glasine da je vlada izgradila čitave podzemne gradove koji se prostiru na hiljade kvadratnih metara, uključujući sve od nuklearnog oružja do ustanova koje mogu da proizvedu gotovo bilo koji moderni proizvod.

Cilj je da ljudska rasa preživi u slučaju globalne kataklizme, a da ne izgubi tehnološka dostignuća ostvarena u proteklih nekoliko vekova.

Pojavile su se fotografije bunkera koje je napravio vozač kamiona koji redovno dostavlja robu u ustanove bunkera. Interesantno je da do skoro ove ustanove nisu bile bog zna kako obezbeđene niti su se mogli uočiti čuvari bezbednosti.

Na novim fotografijama može se uočiti prisustvo Ministarstva odbrane. Zaključite sami šta bi to moglo da znači.

Takođe je važno napomenuti da nisu sve ustanove u bunkerima u vlasništvu vlade SAD. Mnoge, poput one u Springfildu, Misuri, poseduju neki privatnici.

Ove ustanove su uzidane u postojećim rudnicima i njihova svrha nije baš najjasnija, osim toga da su namenjene za udomljavanje većih grupa pojedinaca i da mogu da skladište zalihe duži period vremena. Takođe su prilično bezbedne i gotovo neprobojne kada se vrata zatvore.

Jasno vam je zašto to mora da se učini. Sekundarna vlada čeka da preuzme kontrolu. Sa stanovišta vanrednih situacija, planovi Kontinuiteta operacija (COG) predstavljaju važno razmatranje u slobodnom društvu.

Problem je što javnost uopšte nije obaveštena o direktivama COG i nema pojma ko će preuzeti vlast. COG u stvari nije ono što svi misle da jeste – inicijativa za osiguranje osnovnih principa Ustava SAD. Pre se smatra da će u slučaju pada vlasti, zamena biti samoproklamovana grupa političara, zajedno sa policijom i vojskom, koja će preuzeti kontrolu nad svakodnevnim operacijama.

Zbog tajnosti COG-a, nemoguće je znati kakvi su dalji planovi, ali se zna da će privatnici imati udela u novoj vlasti, isto kao što to imaju sada.

Ovi privatnici uključuju bogate konglomerate koji žele da budu jedini (osim vlade) koji će moći da izgrade bunkerske ustanove.

Mora se pretpostaviti da će vlada i ovi privatni konglomerati delovati u svom najboljem interesu u slučaju najgoreg mogućeg scenaraija.

Oni koji nisu među odabranom elitom biće sami na svome.

Vozač kamiona je na jednom od foruma objavio fotografije i napisao sledeće:

„Dostavljao sam robu u podzemnu ustanovu u Leneksi, Kanzas (jugozapadno predgrađe Kanzas Sitija) i napravio sam par fotografija onoga što sam video“.

„Čudno je to što sam puno puta dostavljao robu ovim ustanovama i nikada nisam video nijednog policajca“.

„Danas je bilo malo drugačije“.

Vozač je nastavio da priča o tome kako je neobično što se na tom mestu nalaze pripadnici Ministarstva odbrane, obzirom da je ustanova u privatnom vlasništvu.

Nije jasno da li Ministarstvo odbrane upravlja ovom ustanovom, samo zato što se nalazi blizu vladine ustanove, ili se njome privatno rukovodi.

Jasno je samo da se pripadnici Ministarstva odbrane nalaze u toj oblasti.

Oni nisu prosto pošli u obilazak puteva, već su zapravo i ulazili u bunkerske ustanove.

Iako katastrofa, o kojoj je vlada obaveštena, može da se desi bilo kada, veruje se da će pojedinci uočiti nešto i javiti ostatku javnosti, kao što je to učinio ovaj vozač kamiona.

Majkl Mur

Webtribune.rs