Naslovnica IZA OGLEDALA SUMNJE U FRANCUSKOJ: Napad pod lažnom zastavom kao izgovor za gušenje najvećeg...

SUMNJE U FRANCUSKOJ: Napad pod lažnom zastavom kao izgovor za gušenje najvećeg narodnog ustanka u istoriji zemlje

[adsenseyu3]

francuska

[adsenseyu2]

Teroristički napad u Nici u Francuskoj nije mogao doći u povoljnije vreme za veoma nepopularnog predsednika Olanda i njegovu vladu, zbog čega mnogi veruju da je u pitanju napad pod lažnom zastavom.

Vlada se muči da iskontroliše ustanak građana koji traje već mesecima i sada pokušava da nametne nove mere za vanredne slučajeve kako bi opravdala grublje suzbijanje pokreta.

Nedugo pre napada, francuski predsednik Oland je rekao da će ukinuti vanredno stanje u državi tako da je veoma čudno što se odmah nakon toga, i to još na državni praznik Pada Bastilje, ponovo uvelo vanredno stanje i omogućio dalji tok ka stvaranju jedne autoritativne svetske vlasti.

[adsenseyu4]

Zašto je Francuska napadnuta? Sve je počelo nakon što je Francuska navela da će priznati Palestinu kao državu. Tada su počeli da se javljaju čudni teroristički događaji za koje se okrivljuju muslimani. Slično se dogodilo i u Belgiji nakon što su počeli da deluju u istom pravcu. Norveška je takođe pretrpela teroristički napad nakon što je stala na stranu Palestine.

U oktobru 2014. godine, francuski ministar spoljnih poslova je naveo da će Francuska priznati Palestinu.

NARODNI USTANAK U SRCU EVROPE: Francuska je na ivici građanskog rata

U novembru 2015. godine, Pariz je po prvi put napadnut.

U Belgiji je takođe doneta odluka da se Palestina prizna kao država 2015. godine. Zatim je 2016. godine u Briselu došlo do bombaškog napada.

Norveški ministar spoljnih poslova je u decembru 2010. godine pozvao na priznavanje Palestine kao države, a zatim su 2011. godine održani napadi u toj državi.

[adsenseyu1]

Napad u Norveškoj je bio usmeren na najveću političku omladinsku organizaciju koja je pozivala na bojkotovanje Izraela zbog njihovih delovanja u Gazi. Neki propalestinski političari su ubijeni tog dana.

Očigledni su pokušaji da okrene javnost protiv muslimana kako francuska vlada ne bi toliko insistirala na pomaganju Palestini.

Iako mejnstrim mediji sarađuju sa vlastima u Francukoj i suzbijaju vesti o masovnim građanskim protestima u Francuskoj, može se reći da su u pitanju najveći protesti u toj državi još od Francuske revolucije. Upravo ti mejnstrim mediji će više izveštavati o terorističkom napadu pod lažnom zastavom nego o protestima.

Narod Francuske se hrabro uzdigao protiv svoje elitističke vladajuće klase da bi na Dan Pada Bastilje Novi svetski poredak sproveo unutrašnji posao dizajniran da zaustavi novu Francusku revoluciju.

Webtribune.rs[adsenseyu5][adsenseyu5]