ŠOKANTNA OBJAVA PUKOVNIKA SLAVKA NIKIĆA: Tito je još 1945. ISPLANIRAO OVU DANAŠNJU PRODAJU KOSOVA – OVO SE DEŠAVA – VIDEO

Slavko Nikic

Slavko Nikić pukovnik u penziji za poslednje hapšenje Srba na Kosovu kaže da mu nije jasno kako je Aleksandar Vučić to znao a nije reagovao da izvuče naše policajce i zašto je uopšte izlazio sa tim u javnost, trebalo je da prećuti tu informaciju i da se izvuku naši ljudi za koje se znalo da će biti uhapšeni.

Srbijom i dalje vladaju komunisti i udbaši. Slavko Nikić kaže da ne smemo zaboraviti istoriju da se najviše Srba sa Kosova i Metohije iselilo za vreme vladavine Josipa Broza Tita, a Komunistički generali su rasprodali Srbiju, da bi danas njihova deca nastavila posao u rasprodaji Srbije. Takođe danas su zaposleni u bitnim institucijama kao što je BIA, Vojska i slično.

Slavko Nikić objašnjava da nije bilo prodaje zemljišta i kuća na Kosovu i Metohiji i da su se neki Srbi obogatili već da su Komunisti sve državno i društveno prodavali Albancima dok su Albanci vršili pritisak na obične Srbe koji u to vreme nisu imali nikakvu zaštitu od strane komunističke partije i da su tamo ostavljani na milost i nemilost Albancima.  Inače Komunisti su to planirali još od 45-te dekretom da se zabranjuje povratak Srba na Kosovo i Metohiju.

Za bombardovanje zgrade RTS-a Nikić kaže da je Milanović nevino optužen jer došao do presretnutog razgovora između Vesli Klarka i Havijara Solane gde se pominje da je Vesli Klark dobio direktan nalog od Bila Klintona da bombarduje RTS i da do samog udara to niko nije znao a da je DOS posle tražio žrtveno jagnje koje je pronašao u Milanoviću koji o tome da će biti bombardovan RTS ništa nije znao.

Slavko Nikić kaže da je ideju o razgraničenju uništio Ivica Dačić time što je uspeo kod nekih država da izdejstvuje povlačenje priznanja. Time je trebalo da se stavi tačka na granice koje bi bile na Prokletijama a ne na Jarinju.

O sudu za zločine na Kosovu gde Kadri Veselji želi opet da se sudi samo Srbima, Slavko Nikić kaže da je taj sud povezan sa Haškim tribunalom koji će Albancima izdavati potvrde da su nevini dok će se opet suditi samo Srbima. Šta je još rekao Slavko Nikić pogledajte u Videu HelmKast produkcije:

(HelmCast,Webtribune.rs)