Rešite se sede kose sa samo jednim sastojkom! (RECEPT)

bfgtregtdfghbgxf

Ova domaća mešavina vam može pomoći sa mnogim stvarima – može poboljšati zdravlje vaše kose, a najbolja stvar kod nje je što može vratiti vašu prirodnu boju kose bez farbanja.

Danas postoji stotine vrsta farbi za kosu na tržištu i sve one tvrde da vam mogu pomoći da se rešite sede kose. Surova istina je, pak, da one nanose više štete nego koristi. One će oštetiti vašu kosu jer sadrže velike količine štetnih hemikalija.

Dakle, zašto biste koristili skupe kozmetičke proizvode kad možete isti efekat postići korišćenjem ove potpuno prirodne smese. Ovaj recept sa jednim sastojkom će vam opmoći da se rešite sedih vlasi nakon samo nekoliko nedelja.

Uputstvo:

Napomena: Ovaj recept je izuzetno jednostavan i lak za pravljenje. Samo pratite jednostavna uputstva.

Pre svega trebate da oljuštite 5 krompira i koru ubacite u lonac sa vodom. Zagrejte lonac do ključanja i ostavite da se krčka 5 minuta. Nakon toga skinite lonac sa vatre i pustite ga da se ohladi. Kada se dovoljno ohladi, procedite kore od krompira i prebacite ih u drugu posudu.

Napomena: možete dodati malo esencijalnog ulja lavande ili ruzmarina da osvežite miris.

Kako koristiti:

Pre svega operite kosu. Zatim masirajte glavu ovom mešavinom i ostavite je da deluje pet minuta. Isperite je toplom vodom i blagim šamponom. Rezultati će vas zadiviti. Nakon samo nekoliko nedelja primetićete prve rezultate.

Webtribune.rs