Naslovnica ŽIVOT PROSVETLJUJUĆI DOKAZ: Soda bikarbona i kokosovo ulje mogu da ubiju rak

PROSVETLJUJUĆI DOKAZ: Soda bikarbona i kokosovo ulje mogu da ubiju rak

ulje

Ovo je stvarna životna priča o ženi koja je bolovala od bazalnog karcinoma raka kože. Rak kože se nalazio na vrhu glave. Ona se potpuno izlečila nakon što je njena ćerka insistirala da isproba pastu sode bikarbone i primenjuje je direktno na ugroženo područje raka.

Azizo, ćerka, je bila veoma ubedljiva. Njena mama je u početku bila protiv ove metode, ali je Azizo, ugledni pisac i zagovornik prirodne medicine, pretražila mnogo članaka o ljudima koji su izlečili rak kože pomoću ove neverovatne kombinacije – sode bikarbone i kokosovog ulja.

Njena mama je već imala tri operacije i svaki put se rak kože ponovo pojavljivao i bivalo je još gore nego ranije. I, na kraju, njena mama je odlučila da veruje svojoj ćerki i njenom prirodnom leku protiv njene bolesti kože. Počela je da koristi sodu bikarbonu i čisto hladno ceđeno organsko kokosovo ulje. Ona je koristila kokosovo ulje umesto vode. Njena ćerka, Azizo, je stavljala debeli sloj paste od sode bikarbone i kokosovog ulja na ugroženo područje.

Azizo je bila svesna činjenica da kokosovo ulje ima regenerativna svojstva za kožu. Ona je takođe znala da je kokosovo ulje efikasan dodatak sodi bikarboni. Kada je stavljala ovaj prirodni lek na maminu kožu, ona ga je jednostavno stavljala, nije trljala ugroženo područje.

Ona je koristila samo ove prepisane lekove – Polysporin Triple 3 antibiotike, i primenjivala ih je samo noću. Ona takođe kaže da možete koristiti bilo koju drugu atibiotičku mast kao meru predostrožnosti protiv bakterijskih infekcija u bolnom području. Još jedna dobra opcija bi bila obloga natopljena koloidnim srebrom, kaže ona. Treba da znate da morate da prestanete da koristite mast kada se rana zatvori.

Nastavila da primenjuje sodu bikarbonu i kokosovo ulje, uz oblogu natopljenu u koloidno srebro pričvršenu flasterom. Ovaj način primene izaziva prodor sode bikarbone u koren bazalnih ćelija raka van površine kože. Dimetil sulfoksid (DMSO) je takođe veoma koristan za tu svrhu.

[adsenseyu1]

Koristila je ovu domaću prirodnu pastu 38 dana, i njena majka je bila potpuno izlečena od raka kože a njena rana je potpuno zacelila. Možda znate da ova vrsta raka kože nije toliko smrtonosna kao melanom. Ali, loša stvar je da može da nastavi da se širi po koži dok se u potpunosti ne izleči. Azizo je u svom tretmanu sodom bikarbonom koristila redovnu kućnu sodu bikarbonu, ništa fensi ili skupo.

I, naravno, glasine o aluminijumu u sodi bikarboni su potpuno pogrešno shvaćene. Prašak za pecivo ima aluminijum u sebi, osim ako nije naznačeno da je bez aluminijuma. Redovna kućna soda bikarbona pruža alkalnu sredinu, a tumori mogu da prežive samo u kiselim sredinama.

Dramatična priča o životu i smrti

Vernonu Džonstonu je dijagnostikovana 3. faza raka prostate. On se upravo bio razveo i ostao je totalno bez para. Vernonov rak prostate je metastazirao na područje bedara i ubrzo se razvio do 4. faze raka.

Trebalo je da ode na pregled za par nedelja zbog terapije koje je trebao da se drži. Ali, onda je jedan od njegovih sinova preporučio nekoliko supstanci koje mogu brzo da se alkalizuju na ćelijskom nivou.

Oni su naručili cezijum, ali pošiljka nikada nije stigla. Onda je koristio sodu bikarbonu i crnu melasu. Koristili su crnu melasu umesto javorovog sirupa, da bi šećerni trojanski konj širom otvorio ćelije raka i da bi mogle da prime alkalni uticaj sode bikarbone. To bi eventualno dovelo do potpunog uništenja raka.

Vernon je koristio ovaj domaći lek i posle dve nedelje, na snimanju kostiju je ustanovljeno da se rak nije proširio. PSA nivoi su pali sa 22 na 5, tokom njegovog lečenja i farmaceutskih recepata. Tokom svog tretmana oporavljanja, proveo je mnogo vremena na suncu. Takođe je redovno radio vežbe disanja kako bi povećao isporuku kiseonika do oblasti zahvaćene rakom, i prešao je na zdraviju ishranu koja je zanovana na biljkama.

Možete pronaći njegovu knjigu na internetu, “Vernonov ples sa rakom: Nakon udarca“. U toj svojoj knjizi, koju je napisao pet godina nakon tretmana sodom bikarbonom podelio je sa svojim čitaocima pozitivnu sliku celokupnog iskustva i pružio mnogo objašnjenja. Potražite na Google-u i pogledajte. Trenutno, Vernon drži predavanja širom zemlje i pet godina je već dobrog zdravlja. Da, istina je. Sedam godina kasnije, on nema rak.

[adsenseyu5]

Neke alkalne supstance ne proizvode alkalnost u telu. Takođe, neke kisele namirnice, kao što su limun i limeta, zapravo postaju alkalne u telu. Dakle, trebalo bi da znate da ne treba da računate na alkalizovanu vodu da biste povećali svoj pH sa kiselog na alkalni. Soda bikarbona je alkalna i proizvodi alkalnost.

Najpoznatiji zagovornik i predstavnik sode bikarbone kao leka za rak je poznati dr Mark Sirkus. Dr Mark Sirkus je objavio knjigu o upotrebi sode bikarbone u lečenju raka i drugih zdravstvenih tegoba pod nazivom „Natrijum bikarbonat – Kompletan medicinski pregled“.

Bivši italijanski lekar, dr Simonicini, sada radi kao zdravstveni praktičar. Ova osoba bukvalno ubrizgava sodu bikarbonu u krvne sudove koji hrane tumore. On sprovodi ove metode na osnovu svog iskustva kao onkološkog hirurga. Dr Simonicini objašnjava da ne postoji farmaceutski lek protiv gljivica koji je efikasniji i sigurniji od sode bikarbone. Dr Simonicini takođe tvrdi da rak napreduje na gljivičnim kolonijama. I, ponekad, gljivične kolonije stvaraju rak. Njegove izjave su ga dovele do oduzimanja lekarske dozvole za rad u Italiji.

Dakle, koji je zaključak? Svi mislimo da soda bikarbona zaslužuje veću pažnju i ispitivanje. Soda bikarbona treba biti uzeta u obzir barem kao komplementarni dodatak za ozbiljne bolesti. Svi bi trebalo da razmotrimo ovaj lek kao glavni pristup za sva manja zdravstvena stanja.

Zaista se nadamo da ste uživali u ovom tekstu! Podelite ga sa prijateljima i porodicom.

© 2019 Webtribune.rs

[adsenseyu5]