Postoji biljka koja ubija rak za samo 24 sata

hfesuhfdsgokwesdo

Ako se biljka koristi sama, uzrokuje 28-postotno smanjenje ćelija raka grudi, ali u kombinaciji sa gvožđem, slatki pelin uspeo je „izbrisati“ rak gotovo u potpunosti za 16 sati!

Lek za rak postoji, ne samo jedan nego postoji celi niz biljnih lekova koji uspešno leče rak. No, ova biljka, slatki pelin, zapravo je neverovatno otkriće u borbi protiv ove smrtonosne bolesti. Iako je istraživanje tu, pred nama, čisto sumnjamo da će farmaceutska industrija ikada prihvatiti da jedna biljka može ono što hiljade njihovih sintetičkih lekova nikada neće moći.

Dakle, prema nedavnim istraživanjima koja su objavljena u „Life Science“, artemisinin – derivat biljke Sweet wormwood (Artemisia Annua L., prevod s engleskog – slatki pelin), a koji je korišćen u kineskoj medicini – može ubiti 98 posto ćelija raka grudi za manje od 16 sati.

Ako se biljka koristi sama, uzrokuje 28-postotno smanjenje ćelija raka grudi, ali u kombinaciji sa gvožđem, slatki pelin  uspeo  je „izbrisati“ rak gotovo u potpunosti.

Na normalne i zdrave ćelije grudi nije gotovo uopšte bilo uticaja u ovom istraživanju što je, za razliku od hemoterapije, revolucionarno jer hemoterapija osim što ubija loše rak ćelija, ona ubija i zdravo tkivo i tako ozbiljno narušava ljudski organizam.

Artemisinin je u prošlosti bio korišćen kao snažno antimalarijsko sredstvo, ali sada je dokazano da je efikasan i protiv raka. Kada je subjektima u objavljenoj studiji dodano i gvožđe, koje se često skuplja u tkivu grudi, ali naročito u ćelijama zaraženim rakom, artemisinin je selektivno napadao „loše“ ćelije, dok „dobre“ ćelije nije dirao.

Gvožđe se skuplja u kancerogenim ćelijama sa posebnim receptorima koje im pomažu u deljenju ćelija (zvanim „transferrin“ receptori). Normalne ćelije verovatno imaju ove receptore, ali kancerogene stanice ih imaju u većim količinama, i prema tome, mogu biti ciljane kombinacijom gvožđa i artemisinina.

Dosad je bilo puno eksperimenata koji dokazuju da artemisinin može efikasno ukloniti bolest u prisutnosti gvožđa. Taj ekstrakt je u Kini korišćen hiljadama godina protiv malarije.

Parazit malarije ne može živeti u prisutnosti artemisinina jer je pun gvožđa.

Do sad je ovaj ekstrakt bilo teško nabaviti po povoljnijim cenama, ali s povećanim interesom za ovu biljku i cena bi mogla biti prihvatljivija.

Francuski proizvođač lekova „Sanofi“ obećao je proizvodnju 50 do 60 tona artemisinina svake godine, nadajući se da će zadovoljiti potražnju svetskog tržišta. Ovo je biljka koja leči rak u samo 16 sati!Do tada, potražite pelin koji možete videti na fotografiji i u svome okruženju.