POGLEDAJTE PA NAM RECITE DA LI STE SE SMRZLI OD STRAHA: Vanzemaljski oblik života viđen kako se kreće na Marsu na novom NASA snimku

mars-alien

Prema novom kontroverznom videu, vanzemaljski oblici života su viđeni kako se kreću na površini crvene planete.

Snimak koji je postavljen na društvenim mrežama pruža ubedljiv dokaz da postoji primitivni život na površini crvene planete.

NLO lovci i istraživači širom sveta veruju da nedavno postavljeni NASA-in snimak pokazuje vanzemaljski oblik života kako se kreće na površini Marsa.

Dok je Curiosity rover bušio tlo na površini Marsa, primećeno je da se nešto kreće.

NLO lovci veruju da se figure koje liče na insekte kreću oko bušilice rovera, dokazujući jednom za svagda da postoji život na Marsu.

Misteriozni vanzemaljski oblici života su primećeni u crno-belim slikama snimljenih prošle godine, u januaru 2015. godine, kada je NASA-in vanzemaljski rover prikupio uzorke sa površine Marsa.

YouTube kanal Mars Alive je sastavio video anomalnih stvorenja viđenih na slikama ukazujući na autonomne pokrete koji moraju biti rezultat vanzemaljskog života.

Dok mnogi veruju da definitivno ima nešto čudno u vezi sa “stvarima“ koje se kreću u blizini rovera, skeptici odbacuju ovo otkriće sugerišući da su ti predmeti najverovatnije krhotine koje su se pomerale zbog bušenja rovera.

Međutim, neki gledaoci se ne slažu i ukazuju na činjencice da dok se jedan ili dva predmeta udaljavaju od bušilice, jedan od njih se kreće ka njoj baš u trenutku kada bušilica prodire u površinu Marsa.

Snimak je izazvao podeljena mišljenja među vernicima i nevernicima. Obe strane vide ono što žele da vide. NASA, s druge strane, ćuti, jer zašto bi oni komentarisali nešto ovakvo? Ne postoji nikakva naučna pozadina da podrži mogućnost da Mars može da održi život ili je već tamo?

Ovo čudno otkriće će sigurno biti uključeno u dugu listu anomalija koje se nalaze na površini Marsa.

Bez obzira da li na Marsu ima života, to je nešto o čemu se raspravlja. Ipak, nadamo se da ćemo u bliskoj budućnosti – posebno sa NASA-inim znamenitostima postavljenim na Marsu – saznati da li je ili ne Mars u stanju da održi život kakav poznajemo.

Imajte na umu da smo, ne tako davno, mislili da je Mars pustoš. Dokazano je da je to pogrešno kada je NASA uočila tragove vode koja teče na površini Marsa.

Dakle, ako postoji tekuća voda na Marsu danas, zašto nije moguće da postoje neki čudni oblici života koji puze po crvenoj planeti?

Sve je moguće, zar ne?

Webtribune.rs