Naslovnica IZA OGLEDALA Planeta X dolazi sa najvećim zemljotresom ikad: Rusija gradi podzemna skrovišta a...

Planeta X dolazi sa najvećim zemljotresom ikad: Rusija gradi podzemna skrovišta a Amerika podzemne gradove

[adsenseyu3]

Pravi razlog za trošenje milijardi dolara na izgradnju Habl teleskopa zapravo nije istraživanje solarnog sistema i univerzuma već praćenje Planete X. To je priznao i jedan insajder iz Habla u intervjuu 2011. godine koji se može naći na Jutjubu.

cbvdshb82dhxj

[adsenseyu2]

Rusija je upravo završila sa izgradnjom 5.000 skloništa u Moskvi i ne krije taj podatak.

S druge strane, vlasti u SAD ne žele da otkriju koliko ima skloništa u toj državi, a neke opšte procene su da poseduje preko 150 podzemnih vojnih baza, pa čak i da postoji ogroman podzemni vojni grad ispod aerodroma u Denveru.

Rusija je potvrdila da poseduje podzemni grad u planinama u kom se može smestiti 100.000 ljudi.[adsenseyu6]

Zašto vlasti prave ove podzemne gradove i skloništa? Zato što se veruje da će moćno elektromagnetno polje Planete X uzrokovati ogromne zemljotrese, vulkanske erupcije, cunamije, pa čak i promenu magnetnih polova.

Vlasti o tome ne govore isto kao i o bilo kojoj drugoj informaciji koja bi mogla da izazove pometnju među ljudima.

[adsenseyu4]

Pre nego što su zaista otkrili Planetu X, astronomi su smatrali da je ta planeta koja se pominje u zapisima drevnih Sumera u stvari legenda.

Kada je Planeta X otkrivena 1983. godine, oni su shvatili da Sumeri nisu bili baš toliko primitivni kao što se mislilo.[adsenseyu6]

https://youtu.be/eh_jY9oJy_c

Kada je letelica Pioneer 10 poslata da prouči Planetu X, ona je naišla na misterioznu silu koja je zbunila naučnike. Prosto je pogurana unazad magnetnom silom ove planete.

Ovaj podatak nam govori dve stvari: 1) da je magnetno polje Planete X toliko jako da može da odgurne objekte na velikim astronomskim udaljenostima (Pioneer 10 je bio na 46,8 astronomskih jedinica od Planete X kad je odgurnut) i 2) da se magnetno polje Planete X obrće u pravcu kazaljke na satu jer je ono samo tako moglo da odgurne letelicu (u suprotnom bi je privuklo i malo zaokrenulo putanju nadesno).

Pravi razlog za trošenje milijardi dolara na izgradnju Habl teleskopa zapravo nije istraživanje solarnog sistema i univerzuma već praćenje Planete X. To je priznao i jedan insajder iz Habla u intervjuu 2011. godine koji se može naći na Jutjubu.

Smatra se da je Planeta X 3-5 puta veća od Jupitera i da oko nje kruže brojni asteroidi i bar 7 satelita.

Vlasti sveta su pripremljene za dolazak ove planete, ali da li ste vi spremni?

Webtribune.rs

[adsenseyu1]