Naslovnica ŽIVOT Obratite malo pažnje i sve će vam se samo reći: Ovo su...

Obratite malo pažnje i sve će vam se samo reći: Ovo su znakovi da vas muškarac vara

preljuba2

[adsenseyu2]

Muškarac koji iznenada počinje da obraća pažnju na svoj stajling, stalno se doteruje i licka, a sve to nikada nije radio, moguće je da ima nekoga zbog koga sve to radi.

Kada je reč o muškarcima koji varaju, žene često previde očigledne znake upozorenja, jer ih podsvesno ignorišu ili jednostavno ne žele da ih vide.

Međutim, ne treba ignorisati signale koje podsvest šalje ili iznenadne promene u ponašanju partnera, ali i to treba razlikovati od potencijalne prevare, prenosiDejli mejl.

Normalno je da se intenzitet osećanja smanji u odnosu na početak veze, jer godinama ljubav postaje mirnija i sigurnija, ali postoje i svakodnevne situacije iz kojih lako možete zaključiti da mu više niste jedina.

Samo obratite malo pažnje i sve će vam se samo reći:

1. Ruž na njegovoj odeći, ogrebotine po telu koje nastaju samo tokom seksa i parfem druge žene su pokazatelji da imate posla sa prevarantom, naročito ako se znakovi pojavljuju svakodnevno.

[adsenseyu4]

2. Ako vaš partner odjednom svaki dan radi prekovremeno, svakog vikenda ide na poslovno putovanje ili odjednom sav novac troši na izlaske, restorane i hotele, a vi ne idete sa njim, tu nešto ne valja.

3. Obratite pažnju na njegovo ponašanje – čak iako sedi uz vas, neveran muškarac je često odsutan duhom.

4. Muškarac koji iznenada počinje da obraća pažnju na svoj stajling, stalno se doteruje i licka, a sve to nikada nije radio, moguće je da ima nekoga zbog koga sve to radi.

5. Ako vam uzbuđeno priča o novoj koleginici sa posla ili čak o vašoj prijateljici, a ranije se to nije dešavalo, preispitajte situaciju.

6. Više vas ne primećuje, ne želi da provodi vreme sa vama… Verovatno nije bez razloga.

7. Ukoliko prijatelji, kolege ili porodica pokušavaju izokola da vam kažu da vaš partner ima ljubavnicu, nemojte odmah pomisliti da su ljubomorni ili zavidni. Razmislite, možda znaju nešto što vi ne znate.

[adsenseyu4]

8. Ako vam intuicija govori da on ima ljubavnicu, nemojte to da ignorišete!

9. Kod preljubnika je napadanje često pokušaj skrivanja onoga što oni rade, a ne bi smeli, pa ako iznenada počne da vas krivi za nešto što nije tačno, a vi već sumnjate da vas vara, znajte da se samo unapred brani.

10. Odjednom je njegov telefon i profil na Fejsbuku zabranjena zona za vas? Dobro razmislite zašto.

11. Preljubnici često menjaju ponašanje na bolje kako bi prikrili tragove i skrenuli vaše misli na drugu stranu. Ljubazan je prema vama više nego inače, popušta vam i ugađa u svemu, obasipa poklonima? Neki to rade jer su odjednom srećniji zbog ljubavnice, a drugi jer ih grize savest, pa se tako iskupljuju.

12. Od idiličnog muža postao je zakeralo koje vam stalno pronalazi mane ili vas optužuje bez razloga da ga varate?Znajte da se neotkriveni preljubnici pitaju zašto to isto ne bi mogla da uradi i njihova supruga, ako su to oni uradili, a žena nije saznala.

(stil.kurir.rs)

[adsenseyu2]