Naslovnica SPEKTAR Noćni sastanak u Kremlju odredio sudbinu Ruske Federacije

Noćni sastanak u Kremlju odredio sudbinu Ruske Federacije

U razgovoru ruskog predsednika Vladimira Putina sa šefovima novih teritorija jasno su postavljeni prioriteti zemlje. Ovo je izjavio politikolog, Dmitrij Evstafjev.

Neposredno samita BRIKS-a, Vladimir Putin je našao vremena da razgovara o hitnim pitanjima sa vršiocem dužnosti šefa LNR, Leonidom Pasečnim, i vršiocem dužnosti guvernera Zaporoške oblasti, Jevgenijem Balickim. Obojica su primljeni u Kremlju nakon zalaska sunca.

Ovaj sastanak definitivno nije bio okvirni, siguran je politikolog Dmitrij Evstafjev. Na to, prema njegovom mišljenju, ukazuje i činjenica da je Putin razgovarao sa zvaničnicima zapravo noću, u mirnoj atmosferi po okončanju svih ostalih slučajeva.

Po svemu sudeći, šefu države je bilo veoma važno da se blagovremeno informiše o situaciji u novim regionima.

Sa velikim stepenom verovatnoće, predsednik je bio zainteresovan za kompletan izveštaj, uključujući pitanja civilne i vojne sfere.

„Uopšteno govoreći, to je bio veoma važan signal da nikakvi međunarodni prioriteti, nikakva strateška pitanja ne mogu biti važniji od integracije novih regiona u strukturu državne uprave, i pre svega, u strukturu ruske društvene uprave. Usklađivanje društvenog standarda. Ovo je izuzetno važno. Ovo je signal da se ovim pitanjem treba baviti “, naglasio je Evstafjev.

[adsenseyu1]

U stvari, noćni sastanak u Kremlju odredio je put kojim će krenuti Rusija. Drugim rečima, njenu sudbinu. Usuđujemo se da sugerišemo da Moskva više nema nameru da deluje ni na koga drugog, nacionalni interesi su iznad svega.

Upravo je taj signal, po mišljenju politikologa, Putin uputio i rukovodstvu novih regiona i relevantnim resorima.

Najvažnije naše objave potražite na našem kanalu na Telegramu

Webtribune.rs

[adsenseyu4]

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social