Naslovnica IZA OGLEDALA ŠOKANTNA TVRDNJA ISTRAŽIVAČA: Na Marsu uništena civilizacija PRE SAMO 50 GODINA –...

ŠOKANTNA TVRDNJA ISTRAŽIVAČA: Na Marsu uništena civilizacija PRE SAMO 50 GODINA – VIDEO

mars

Napredna vanzemaljska civilizacija je nekada živela na Marsu ali je “izbrisana nuklearnim ratom“, navodi se u šokantnoj teoriji. Štaviše, nuklearna pečurka je uhvaćena na kameri na Crvenoj planeti, kažu neki teoretičari zavere koji podržavaju ove tvrdnje.

Ova teorija postoji već nekoliko godina, ali sve više ljudi tvrdi tvrdi da sada veruju u to.

Mars je nenaseljiv zbog nedostatka atmosfere i površinskih voda.

Ali zapanjujući video snimak je pokušao da dokaže da je napredna civilizacija nekada tu živela.

Na snimku na YouTube-u, teoretičar zavere otkriva: “Mars pokazuje znake ožiljaka koji su mogli nastati samo od nuklearnog uticaja“.

“On se mogao desiti prilično nedavno – to se moglo desiti pre 100 godina, ili pre 50 godina.“

“Rat bi mogao čak biti i u toku.“

Video je postavljen na YouTube kanalu „Disclose Screen“ prošlog meseca i nedavno je stekao popularnost.

On sada ima više od 50.000 pregleda.

Jedan ludi element ove teorije su slike Marsa koje su objavljene iz Indije, koje pokazuju nuklearnu pečurku koja se diže iznad površine planete.

[adsenseyu1]

Slika je zumirana u delu „Doline Marinera“, kanjona na Marsu dugog 4.000 km, što je postavljeno na internet stranicu indijske Organizacije za istraživanje svemira.

YouTube kanal „UFOvni Disclosure“ je objavio kratak film koji prikazuje “oblak dima“, za koji se tvrdi da je ili vanzemaljski metan, ili nuklearna eksplozija.

Na video snimku se kaže: “Indijski orbiter na Marsu je zabeležio nešto čudno u gigantskom kanjonu „Dolina Marinera“ na Marsu. Slika pokazuje ogroman oblak u obliku pečurke i možemo se zapitati da je to enormno redak oblak prašine, ili je izavan zbog nuklearne ili eksplozije metana.“

Od strane naučnika širom sveta ova teorija je brzo opovrgnuta kao optička iluzija. Zanimljivo je međutim da se mnogi naučnici upinju da sve što ne mogu da objasne podvedu pod pojam optička iluzija.

Dr Džoni Horner, astronom na Univerzitetu južnog Kvinslenda u Australiji, rekao je: “Zabavno bi bilo zamišljati da je to dokaz nuklearnog oružja na Marsu, ili čak i uticaj komada komete Siding Spring koja se razbila o planetu, ali to nažalost nije slučaj.“

On je rekao da gledanje slika visoke rezolucije istog tog dela kanjona, pokazuje da “oblak“ nije ništa više nego optička iluzija na raskrsnici kratera sa rovom.

Jedan od najistaknutijih pristalica teorije o nuklearnom ratu na Marsu, jeste američki fizičar dr Džon Brandenburg.

  1. godine je objavio knjigu pod nazivom “Smrt na Marsu, otkrivanje planetarnog nuklearno masakra“.

On tvrdi da je Crvena planeta nekada bila naseljena, ali su je uništili posetioci iz svemira koji su mogli uništiti Zemlju.

Dr Brandenburg iz SAD drži predavanja širom sveta iznoseći teoriju da postoje dokazi o dve velike nuklearne eksplozije na Crvenoj planeti, i arheološkim relikvijama koje su za sobom ostavili drevni vanzemaljci.

Brandenburg veruje da se nuklearni rat dogodio pre pola milijarde godina, a tragovi eksplozije su ostali na dve ključne lokacije.

Fizičar tvrdi da “svako ko ume da pročita mapu“ može videti mesta nuklearne eksplozije.

Webtribune.rs

[adsenseyu5][adsenseyu6]