MOĆ DUBOKE DRŽAVE: 70 saradnika Klintonovih su misteriozno umrli ili izvršili samoubistvo pre svedočenja koje je imalo vezu sa Klintonovima – SPISAK

fgjkrefd

Osuđeni pedofil Džefri Epstajn, zatvorenik visokog profila u američkom pritvoru, nedavno je pronađen mrtav u svojoj zatvorskoj ćeliji na Menhetnu pod veoma sumnjivim okolnostima.

To se dogodilo dan nakon što je u javnost pušteno dve hiljade prethodno zapečaćenih sudskih dokumenata koji uključuju slučajeve zlostavljanja dece od strane Džefrija Epstajna.

U dokumentima je opisano kako je Bil Klinton održavao privatnu zabavu na Epstajnovom pedofilskom ostrvu.

Bil Klinton je putovao najmanje 27 puta privatnim avionom Džefrija Epstajna. Većina tih letova navodno je bila sa maloletnim devojkama. Ime Hilari Klinton takođe je bilo prisutno u Epstajnovoj crnoj knjizi šest puta.

Uprkos prethodnog pokušaja njegovog samoubistva pre samo tri nedelje, zatvorski stražari preskočili su potrebne 30-minutne provere Epstajnove ćelije. Rano ujutro našli su ga mrtvog.

Postoje tvrdnje za sada neproverene da su kamere koje su kontrolisale ćeliju u kojoj je bio Epstajn bile isključene pola sata i da ne sadrže vreme njegovog samoubistva niti ko je prilazio ćeliji u to vreme.

Donald Tramp je otvoreno optužio Klintonove da su ubili Epstajna kako ne bi svedočio protiv njih.

 

Sledi spisak 71 saradnika Klintonovih koji su misteriozno umrli ili izvršili samoubistvo pre svedočenja koje je imalo vezu sa Klintonovima:

http://humansarefree.com/2019/08/list-of-71-clinton-associates-who-died.html

https://www.thegatewaypundit.com/2019/08/here-it-is-complete-list-of-clinton-associates-who-allegedly-died-mysteriously-or-committed-suicide-before-testimony-including-jeffrey-epstein/

http://www.pravdareport.com/world/135307-hillary_clinton_suicides/

http://www.whatreallyhappened.com/RANCHO/POLITICS/DEAD/clinton.bodycount.gif

http://www.whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/THE%20CLINTON%20BODY%20COUNT.pdf