Misterija fotografije Kenedija i neidentifikovanog bića u pozadini koje menja oblik: Dokaz o tajnoj paralelnoj vladi koja kontroliše Ameriku

kenedi- vanzemaljci

Misteriozni agent u senci se nalazi iza predsednika Kenedija ispred Bele kuće a uskladu sa teorijom zavere veruje se da je ova figura ustvari vanzemaljac.

Fotografija iz 1961.godine pokazuje Kenedija i generala Kertisa Emersona Lejmana za koga se zna da je verovao u postojanje vanzemaljaca.

Veruje se da vlada SAD-a skriva tajnu o postojanju vanzemaljske rase čiji su pripadnici visoki i beli.

Pirs, britanski novinar i pisac naučnofantastičnih romana, rekao je: ”Ova zvanična fotografija predsednika Kenedija i generala Lejmana, čije je ime često povezivano sa NLO-ima, sadrži i prikaz neidentifikovanog bića u pozadini.”

“Ta figura u pozadini odgovara opisu vanzemaljskog bića koje menja oblik a neki misle da je u Beloj kući već decenijama.”

Naučnofantastični triler traje još od 50-ih godina kada je Dvajt Ajzenhauer navodno potpisao sporazum sa vanzemaljcima u zamenu za napredne tehnologije.

Ova zavera poznata je kao “Visoki Beli” a podrazumeva da u SAD-u postoji paralelna vlada koju vode misteriozni naučnici i vojna lica.

Ti pojedinci nazivaju se “Veličanstvenih 12” i sarađuju sa vanzemaljcima tako što rasprodaju ljudski rod.

Decenijama stara teorija o visokim belim bićima povezuje se i sa ubistvom Kenedija, sa Zalivskim ratom, sa incidentom u Rozvelu.

Pirs je dodao:” Naučnici su pokušali da celokupno znanje spoje u jedno i da objasne kako je sve povezano od subatomskih čestica do univerzuma.”

“Ono što mnogi ljudi smatraju o teoriji zavere sa belim vanzemaljcima i o paralelnoj vladi u SAD-u je takođe neka vrsta ujedinjenja teorije zavere.”

“Povezuje se NLO sa Drugim svetskim ratom, sa Vijetnamskim ratom, sa sletanjem na Mesec, sa CIA-om, mafijom, ratom u Iraku, pa čak i sa dešavanjima u savremenom svetu.”

Ceremonijalna zakletva generala Lejmana 30.juna 1961.godine zabeležena je fotografijom na kojoj se nalaze i Kenedi, njegov zamenik Lindon Džonson, senatori Denis Čavez iz Novog Meksika i Hauard V.Kenon iz Nevade, dve države usko povezane sa NLO aferama.

Ali sa njima je i nepoznata figura, odmah iza generala Lejmana, a opis odgovara opisu visokog belog vanzemaljskog bića. Teorijie zavere govore da su visoki beli vanzemaljci “kosmički policajci” jer nadziru kako rad ljudi, tako i saradnju ljudske rase sa ostalim rasama vanzemaljaca kao što su na primer sivi vanzemaljci.

Na pomenutoj fotografiji figura nosi tamno odelo i tamne naočare i ima izgled tipičnog agenta obezbeđenja, a to je tip vanzemaljca koji menja oblik.

Visoki beli vanzemaljci su i galaktički trgovci a imaju izgled čoveka iz nordijske mitologije- samo sa ovalnim očima i drugačijim rukama.

Ovi vanzemaljci su navodno ponudili transfer tehnologije u zamenu za retke resurse na Zemlji.

Oni bi takođe trebali da budu od pomoći kada je u pitanju kontrola nad sivim vanzemaljcima koji su navodno napravili baze u Nevadi i Novom Meksiku još 50-ih i 60-ih godina.

Prema teoriji “Veličanstveni” vode paralelnu ekonomiju u cilju finansiranja posla sa vanzemaljcima.

Oni su neverovatno bogati ali će svojim postupcima ugroziti životnu sredinu i uništiti planetu.

Veruje se da je predsednik Ajzenhauer dao kodirano upozorenje kada je u svom govoru 17.januara 1961.godine pominjao vojno-industrijski kompleks.

Pirs je naveo da je skeptik po pitanju teorije o visokoj beloj vanzemaljskoj rasi i da je to samo istorijska anegdota, pomešana sa savremenim izveštajima i NLO folklorom.

“Ja sam istraživao činjenice koje bi mogle da dokažu ove teorije. Neizbežno je da se pojavljuju stvari koje je nemoguće objasniti ali one mogu biti i samo slučajnost.”

Interesantna pitanja su svakako postavljena.

“Moj savet je da se uvek provere svi mogući izvori. Zapanjujuće je koliko je teorija zavere povezano sa visokim belim vanzemljcima.”

“Zavera visokih belih”, knjiga Frensisa Pirsa je dostupna i može se potražiti radi više informacija.

Webtribune.rs