Naslovnica ŽIVOT MEDICINSKA MEŠAVINA, SO I ULJE: Nakon primene, nećete osećati bol nekoliko godina

MEDICINSKA MEŠAVINA, SO I ULJE: Nakon primene, nećete osećati bol nekoliko godina

fvdsj3284zdh

Za ovaj neverovatni prirodni lek se kaže da ublažava bol osteoporoze i da nakon upotrebe nećete osećati bol narednih nekoliko godina.

Ovo je mešavina za masažu koja se priprema sa nerafinisanim biljnim uljem i soli (možete koristiti morsku so). Medicinska mešavina se priprema odmah za ceo tok lečenja. Trebaće vam 10 kašika soli i 20 kašika ulja (maslinovog, suncokretovog).

[adsenseyu1]

Lekovito jedinjenje za lečenje osteohondroze:

Priprema:

Pomešati ulje i so u staklenoj flaši. Zatvoriti je. Nakon nekoliko dana dobićete laganu mešavinu.

Primena:

Svakog jutra bi trebalo utrljati mešavinu energičnom masažom na vratne pršljenove na mestima gde osećate bol. U početku masirajte 2-3 minuta, dodajući svaki dan još 2-3 minuta, kako bi na kraju imali celokupno vreme masaže od 20 minuta. Nakon završetka masaže, obrišite vrat mokrim i toplim peškirom.

[adsenseyu5]

Prilikom primene postupaka kao što je ovaj, može se desiti da prouzrokuje manju iritaciju kože. Stoga, nakon završetka masaže, obrišite kožu suvom krpom i pospite bebi puderom u prahu.

Rezultat 10-dnevnog tretmana je stimulisanje cirkulacije i poboljšanje mišićne regeneracije hrskavice i koštanog tkiva. Nakon 8-10 procedura primetićete radikalne promene.

Obnavljanjem protoka krvi u vratnoj kičmi, glavobolje nestaju i vid se popravlja. To je povezano sa činjenicom da se telo oslobađa od toksina, što zauzvrat pomaže normalizaciji metabolizma.

Tokom procesa čišćenja, možete osetiti malu pospanost i vrtoglavicu, ali to se ne događa često. Po pravilu, tretiranje osteohondroze na ovaj način prolazi bez nuspojava i pruža odlične rezultate.

Webtribune.rs

[adsenseyu6][adsenseyu5]