Naslovnica ŽIVOT Izaberite sliku vaše duše i pogledajte šta to znači

Izaberite sliku vaše duše i pogledajte šta to znači

dua-nakon-smrti

[adsenseyu2]

Ovo je scenario …

Zamislite da ste umrli, ali vaša duša preživljava. Koji oblik će tvoja duša preuzeti nakon smrti svog tela? Izaberite jednu sliku i takođe obratite pažnju na tekst ispod. Odmah se odlučite, nemojte puno razmišljati!

Psihologija se skriva iza vašeg odgovora…

Šta je u osnovi smisao ove igre? U suštini, slika koju ste izabrali je direktan odraz toga kako se osećate. Drugim rečima, ova je samo igra koja otkriva vašu sliku o vama samima.

Ako ste izabrali sliku 1:
Imate zdravo samopoštovanje. Vi prihvatate i vaše prednosti i slabosti podjednako. Imate uravnoteženu samopercepciju i gajite dovoljno ljubavi prema samom sebi da ste sigurni u sebe i svoje sposobnosti. Čestitamo!

Ako ste izabrali sliku 2:
Vi imate tendenciju da se borite sa nepotpunim osećanjima. Niste u potpunosti zadovoljni onim što ste postigli. Još uvek osećate da postoji mnogo toga što treba da ispunite u svom životu, a ako ste tome prišli na zdrav način, taj osećaj može da posluži kao vodič i inspiracija.

[adsenseyu4]

Ako ste izabrali sliku 3:
Vi imate tendenciju da sumnjate duboko u sebe i svoje vrednosti. Iako imate mnogo dobrih kvaliteta na koje treba da budete ponosni, imate tendenciju da se borite sa perfekcionizmom. Kada prihvatite da ste nesavršeni kao i svi mi ostali, mnogo lakše ćete steći kompletnu sliku o sebi.

Ako ste izabrali sliku 4:
Niste preterano opterećeni sobom, to može biti odlika neverovatno plitkih ili neverovatno mudrih osoba. Ne smatrate da možete da se poredite sa drugima, jer niste često preokupirani problemima u vezi sa sobom. Vi ste neutralni: Vama ne smetaju vaši nedostaci, niti ste zadovoljni svojim snagama.

Ova igra je inspirisana radom dvojice japanskih psihologa, Tadahiko Nagao i Isamu Saito, i njihovim stvaranjem tehnike proučavanja uma pod nazivom „kokoro“ (kokologija). Kokologija se zasniva na psihologiji i ima za cilj otkrivanje skrivenih stavova koje imamo o sebi, drugim ljudima i svetu kroz niz jedinstvenih igara.

Webtribune.rs

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]