HOROSKOP ZA 9. APRIL: Vodoliji nepovoljne finansije

fghetbdfag

OVAN

POSAO: Očekuje vas dan u kom ćete biti maksimalno posvećeni svom poslu. Moguće je da ste opterećeni obavezama. Nije vam uvek lako da izađete na kraj sa očekivanjima poslovne okoline.

LJUBAV: Večernji časovi su daleko povoljniji za ljubav, pogotovo ako ste u braku ili dužoj vezi. Možete da očekujete lepe trenutke pored voljene osobe koja vam uliva osećaj sigurnosti.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Potrudite se da dovoljno odmarate, da pijete dovoljno vode i da generalno vodite računa o svojim navikama i zdravlju. Moguć je pad imuniteta.

BIK

POSAO: Nemojte da očekujete da ćete ostvariti neke važne pomake na poslovnom planu danas. Potrudite se da svoja očekivanja uskladite sa realnim stanjem stvari i sagledajte neka ograničenja.

LJUBAV: Teško vam je da priznate poraz na ovom planu. Vraćate se na neke greške koje vam ni ranije nisu mogle doneti dobar ishod. Moždaje ipak vreme da se više okrenete sebi.

ZDRAVLJE: Skloni ste hormonalnim smetnjama. Prekontrolišite štitnu žlezdu, prvom prilikom. Generalno budite obazrivi, pratite potrebe i stanje svog organizma i redovno idite kod lekara.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, nećete biti zadovoljni događajima koji slede tokom ovog dana. Moguće je da će biti nekih nežejenih preokreta koji ne utiču dobro na posao.

LJUBAV: Emotivno ste prilično hladni. Ako ste sami, to vam odgovara. Ako ste u vezi, partner vam zamera što se distancirano ponašate. Ipak, vi kao da ne čujete njegove zamerke.

ZDRAVLJE: Povedite računa o probavi koja bi mogla da vam stvara neke manje probleme sa zdravljem. Pazite na ishranu. Odmarajte i nemojte da se forsirate ako imate tegobe sa varenjem.

RAK

POSAO: Pred vama su neke kočnice i otežanja. Nije povoljan dan za traženje posla. Sačekajte malo. Za sada pokušajte da se posvetite nekim drugim stvarima ili porodičnim obavezama.

LJUBAV: Možete da očekujete kontakt sa osobom koja vam se dopada ali još uvek niste došli do konkretizacije tog odnosa. Polako flerzujete i treba da budete strpljivi jer se ništa ne menja preko noći.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u grlu i kašalj. Skloni ste problemima vezanim za prehladu, viruse, pa generalno treba da vodite računa o svom zdravlju. Povećajte unos vitamina.

LAV

POSAO: Troškovi su pred vama. Potrudite se da budete umereni i da ne preterujete. Moguće je da vam neko daje lažna obećanja. Nemojte da verujete u sve što se priča i da očekujete mnogo.

LJUBAV: Na polju ljubavi sledi period stagnacije, barem tokom današnjeg dana. Nema naznaka za bilo kakve veće promene i sve ukazuje na stabilno stanje. Ako sami tako i ostaje za sada.

ZDRAVLJE: Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg nisu naglašene slabe tačke ili problemi na polju zdravlja kod vas. Možete da se nadate generalno dobrom stanju na ovom planu.

DEVICA

POSAO: Nemojte da se opterećujete poslom. Nisu vam povoljni aspekti na ovom planu. Moguće je da ćete biti veoma dekocentrisani ili da vam neće biti lako da ispoštujete zadate rokove.

LJUBAV: Želite pažnju i emocije ali ne umete da ih zatražite na pravi način. Moguće je da ćete imati manje nesuglasice sa voljenom osobom. Skloni ste ishitrenim i burnim reakcijama.

ZDRAVLJE: Glavobolja i umor bi mogli da vas prate tokom današnjeg dana. Skloni ste zdravstvenim problemima. Izdvojite što više vremena za san i posvetite se sebi.

VAGA

POSAO: Najbolje bi bilo da odmorite danas i da se ne bavite previše obavezama. Dolaze vam bolji dani kasnije. Iako je ponedeljak dosta toga se odvija otežano i usporeno na poslu.

LJUBAV: U kasnijim satima je moguće manje razočarenje ili će neko povrediti vaše emocije. Nemojte da očekujete previše od osobe sa kojom imate neobaveznu vezu. Moguće su promene.

ZDRAVLJE: Malaksalost i nizak pritisak vas prate tokom celog dana. Nemojte da se forsirate, izbegavajte naprezanje ili preterano intezivnu fizičku aktivnost. Danas vam je pasivniji dan.

ŠKORPIJA

POSAO: Vi imate dosta energije ali nemate mnogo obaveza. Nemojte da očekujete podršku od strane kolektiva jer je svako sada okupiran sopstvenim problemima. Sami ćete morati da rešite svoje.

LJUBAV: Uživate u neobaveznom flertu ali još niste spremni za vezu. Moguć je zanimljiv susret preko kruga prijatelja ili negde u javnosti. Očekuje vas povoljna situacija na polju emocija.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme sa zdravljem. Sve ukazuje na stabilno stanje. Uspeli ste da prevaziđete neke probleme iz prošlosti.

STRELAC

POSAO: Pitate se da li su vam nadređeni prijatelji ili su ipak protiv vas. Za sada nemojte nikome da verujete previše. Moguće je da ćete tek kroz par dana saznati prave informacije.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva emotivna situacija ako ste u vezi sa nekim vazdušnim znakom. Pogotovo vam prija Vaga ali i sa Blizancem može biti lepih trenutaka.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam da povećate unos magnezijuma. Nervni sistem vam je osetljiv, pa treba da povedete računa o tome. Postoji naglašena sklonost ka pojavi grčeva u mišićima.

JARAC

POSAO: Nije povoljan dan za saradnju sa inostranstvom ili za putovanja. Moguće su neke sitne greške i propusti. Povedite računa da se na neki način obezbedite u slučaju da dođe do neke manje štete.

LJUBAV: Na ovom planu niste zadovoljni situacijom. Ukoliko ste slobodni sve više se osećate usamljeno u neophodan vam je novi partner. Pokušajte da se posvetite novim poznanstvima.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoju jetru. Smanjite unos alkohola, šećera, masne hrane. Proveravajte redovno krvnu sliku i oko svega što vas muči ili vam stvara dileme se posavetujte sa lekarom.

VODOLIJA

POSAO: Zabrinuti ste za svoje polje finansija sa razlogom. Vreme je da se posvetite ozbiljnim promenama. Moguće je da ste u proteklom periodu trošili više nego što ste smeli ili trebali.

LJUBAV: Zahlađenje u odnosu sa voljenom osobom vam smeta, pogotovo zato što sumnjate da bi mogao da postoji neko treći. Pred vama je nezgodna faza u kojoj će biti neprijatnih momenata.

ZDRAVLJE: Osetljiv vam je donji stomak. Mogući su problemi sa bešikom, jajnicima, pa su pogotovo osetljivi ženski pripadnici ovog znaka. Takođe, i probava može stvarati probleme.

RIBE

POSAO: Svesni ste da ne možete previše da se oslonite na bilo koga sem na sebe. Potrebno vam je dosta vremena da neke obaveze završite. Moguće je da pred kraj dana gubite strpljenje.

LJUBAV: Voljena osoba je pokazala neke svoje osobine koje vam se ne dopadaju. Moguće je da razmišljate o promenama. Razočarali ste se i potrebno vam je neko vreme da budete sami.

ZDRAVLJE: Problemi sa bubrezima su naglašeni, moguća je pojava peska, kamena u mokraćnim putevima ili neke druge slične smetnje. Posavetujte se sa lekarom oko svega.

(astrousluge.com)