HOROSKOP ZA 28. SEPTEMBAR: Ovan će poboljšati finansijsku situaciju

cv ndswh3897

OVAN

POSAO: Moguće je napredovanje na ovom polju. Postepeno ćete uspeti i da poboljšate svoju finansijsku situaciju. Generalno vas očekuje povoljan dan za pokretanje bilo kakvog posla.

LJUBAV: Preporuka je da porazgovarate sa voljenom osobom o očekivanjima koje imate kada je ona u pitanju. Možete da se nadate da ćete uspeti da rešite sve ono što vas je mučilo.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen. Možete da očekujete malo teži dan kada je u pitanju polje zdravlja. Posvetite sebi, povećajte unos vitamina i mirujte danas.

BIK

POSAO: Postoji osoba kojoj bi odgovaralo da se vaš odnos sa saradnicima poremeti, ne dopustite joj to. Povedite računa o tome ko vam je na poslu iskren prijatelj a ko nije.

LJUBAV: Voljena osoba pokušava da vam ukaže na neke greške koje pravite ali vi jednostavno ne obraćate pažnju na to. Moguće je da ste tvrdoglavi ovaj put na svoju štetu.

ZDRAVLJE: Problemi na nervnoj bazi.

BLIZANCI

POSAO: Od vas se očekuje mnogo. Pokažite da možete da ispunite očekivanja i da ste dorasli svim izazovima. Pred vama je povoljan period za promene na polju posla.

LJUBAV: Ukoliko budete bili istrajni u svojoj nameri da rešite neke probleme u emotivnoj vezi, na kraju ćete uspeti. Pred vama je period u kojem možete da očekujetezbližavanje sa partnerom.

ZDRAVLJE: Radite na stvaranju zdravijih navika. Potrudite se da date svoj maksimum po pitanju poboljšanja zdravstvene ali i opšte životne situacije. Sve zavisi od vašeg stava.

RAK

POSAO: Preopterećeni ste poslom i današnji dan vam može biti veoma težak. Ipak, ne možete pobeći od odgovornosti. Pred vama je u faza u kojoj je potrebno da se skoncetrišete.

LJUBAV: Ako želite da stvorite bolju atmosferu u okviru svog doma, vreme je da se potrudite i da promenite stav prema partneru. Moguće je da nesvesno unosite više tenzije nego inače.

ZDRAVLJE: Povedite računa o fizičkoj aktivnosti. Sada je faza u kojoj imate višak energije i trebali biste da iskoristite taj nalet kako biste se vratili u dobru formu i kondiciju.

LAV

POSAO: Dešavaju se brojne promene u vašem poslovnom okruženju ali ništa od toga ne utiče previše na vas lično. Spremni ste da se posvetite još nekim stvarima osim posla.

LJUBAV: Moguće je da voljena osoba ima neke nedoumice u vezi vas ili vlada opšte nepoverenje. Potrudite se da popravite situaciju. Mnogo toga zavisi od vašeg stava.

ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima bi mogli da budu naglašeni kod vas u narednom periodu. Očekuje vas malo lošije stanje na polju zdravlja pa bi bilo dobro da se posavetujete sa lekarom.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete malo bolje prilike na poslovnom planu, nego do sada. Vi imate velike poslovne apetite. Spremni ste da izađete u susret sebi i svojim ambicijama.

LJUBAV: Povoljan period za komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, konačno se možete upoznati dosta bolje. Spremni ste da otvorenije pokažete svoje emocije prema njoj.

ZDRAVLJE: Moguće je oticanje nogu kao i problemi sa cirkulacijom i venama. Ako ste do sada imali tegobe vezane za višak vode u organizmu današnji dan vam nije ni malo povoljan.

VAGA

POSAO: Potrebno da se prilagodite okolnostima u kojima se nalazite. Nema svrhe da se borite sa vetrenjačama. Za sada jedino što možete jeste da prihvatite situaciju i da budete strpljivi.

LJUBAV: Novo poznanstvo koje vam se desilo lako može odvesti do emotivne veze, samo vam je potrebno još jako malo strpljenja. Spremite se za nove ljubavne poteze i promene.

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem su mogući. Možete da očekujete tegobe vezane za nadutost i probavi. Povedite računa o svom zdravlju u narednom periodu jer ste osetljivi.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ponekad delujete preterano nametljivo u komunikaciji sa poslovnim saradnicima što vam oni zameraju. Pred vama je faza u kojoj je potrebno da uložite više napora u posao.

LJUBAV: Na ljubavnom planu je sve u sasvim uredu, uživate pored voljene osobe i osećate se sigurno u njenom zagrljaju. Ukoliko ste slobodni, povoljan je period za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Povedite računa da povećate unos tečnosti. Važno je da ne dođe do dehidratacije. Povedite računa i o svojim navikama u ishrani ali takođe i o generalnom bioritmu.

STRELAC

POSAO: Spremni ste da preuzmete nove rizike kako biste mogli da ostvarite veći pomak na poslovnom planu. Videli ste da ne možete da ostvarite zaradu ako prethodno malo ne riskirate.

LJUBAV: Niste spremni na vezivanje za jednu osobu, jer jednostavno nemate dovoljno emocija prema njoj. To je bila veza bazirana na strastima. Važno je da budete spremni da krenete dalje.

ZDRAVLJE: Imate neke unutrašnje dileme i zbog toga vam je i zdravlje promenljivo. Dok ne budete našli unutrašnji mir, imaćete probleme na nervnoj bazi, psihosomatski.

JARAC

POSAO: Možete se posvetiti planiranju kraćeg odmora koji vam je neophodan kako biste napunili svoje baterije. Današnji dan je više povoljan za opuštanje nego za posao.

LJUBAV: Očekuju vas veoma važna dešavanja na ljubavnom planu, vaša fatalna osoba je tu! Spremni ste da joj otvoreno pokažete svoja osećanja i da pokrenete ljubavnu vezu sa njom.

ZDRAVLJE: Osećate se sasvim dobro i nemate razloga za brigu. Možete da se nadate generalno pozitivnom danu na svim poljima. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve promene.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete manje probleme sa finansijama. Vreme je da povedete računa o troškovima koje pravite. Moguće je da se niste organizovali na pravi način.

LJUBAV: Možete da računate na veliki preokret na ljubavnom planu onog trenutka kada vam se novo poznanstvo osmehne! Na neki način ste i željni novih dešavanja i promena.

ZDRAVLJE: Izbegavajte poroke. Moguće je da ste na neki način skloni problemima sa alkoholom ili sličnim supstancama. Vreme je da pokažete snagu volje i izdržljivost.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete prilično problematičnu situaciju na polju posla. Očekuje vas mnogo novih obaveza. Potrudite se da napravite bolju organizaciju na ovom polju.

LJUBAV: Može se reći da ste u nekom odnosu odavno nezadovoljni, a da danas dolazi kap koja preliva čašu. Spremni ste da stavite tačku na tu vezu. Očekuju vas drastične promene.

ZDRAVLJE: Moguće je da ćete danas biti nekako bez energije i da ćete biti prilično umorni. Povedite računa o svom zdravlju ali i o svom raspoloženju jer ste depresiji skloni.

(astrousluge.com)