HOROSKOP ZA 25. MART: Za Blizance mogući problemi sa holesterolom ili sa masnom jetrom

Vector gold circle with the signs and the constellations of the zodiac

OVAN

POSAO: Nisu baš svi saradnici iskreni prema vama, pa povedite računa o tome. Nemojte da poklanjate olako svoje poverenje. Može se desiti da na neki način budete obmanuti.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada ima neki gard. Deluje vam da neće biti tako lako da je osvojite, ali ne odustajete. Pokažite da ste spremni da budete uporni i posvećeni samo njoj.

ZDRAVLJE: Osetljive kosti i kičma su naglašeni. Povećajte unos kalcijuma. Pazite se mogućih povreda. Izbegavajte podizanje teškog tereta ili bilo kakvu veću fizičku aktivnost.

BIK

POSAO: Moguće je da ne funkcionišete baš najbolje pod pritiskom. Najefikasniji ste onda kada vas ostave na miru. Današnji dan vam nije preterano povoljan i lako možete da pravite greške na poslu.

LJUBAV: Možete da očekujete promenljivo raspoloženje kod vašeg partnera. Njegov stav prilično otežava vašu komunikaciju. Imate osećaj ljutnje i uvređenosti, niste raspoloženi.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti, važno je da pijete dovoljno vode zbog pravilne funkcije metabolizma. Poradite na stvaranju zdravijih navika kako biste došli do boljeg stanja svog organizma.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da nećete dobiti baš sve ono čemu ste se nadali. Ne treba da se brinete previše. Doćiće vam i bolji dani. Za sada se potrudite da odmarate i da se posvetite sebi.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljive preokrete na polju ljubavi. Moguća su lepa dešavanja sa nekom Vagom koja vas privlači već duže vreme. Ako već imate partnera mogući su manji nesporazumi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa holesterolom ili sa masnom jetrom. Povedite računa o svojoj ishrani i izbegavajte unos preterano masne hrane. Posavetujte se sa svojim lekarom.

RAK

POSAO: Niste zadovoljni situacijom koju imate na polju finansija. Potrudićete se da napravite ozbiljne promene na ovom planu. Pred vama je period borbe na poslovnom polju.

LJUBAV: Moguće je da ste preterano ljubomorni i da to negativno utiče na odnos koji imate sa voljenom osobom. Potrudite se da poradite na samopouzdanju ali i na stvaranju fleksibilnijeg stava.

ZDRAVLJE: Proveravajte krvni pritisak redovno jer su moguće neke oscilacije na ovom polju kod vas. Redovno uzimajte terapiju prepisanu od strane lekara i pazite na svoje zdravlje.

LAV

POSAO: Pod velikim ste pritiskom i nije vam lako da funkcionišete u takvoj atmosferi. Imate želju da odete što pre sa posla. Moguće je da će vam današnji dan biti posebno stresan.

LJUBAV: Partner se trudi da vam ugodi ali vi kao da nemate adekvatnu reakciju na to. Potrebno vam je malo odmora od svega. Na neki način imate potrebu da se distancirate i da budete sami.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja kao i problemi sa vidom. Pred vama je faza u kojoj možete da budete prilično osetljivi, pa je važno da pazite na zdravlje i na potrebe svog organizma.

DEVICA

POSAO: Imate mnogo poslovnih obaveza. Pred vama je prilika i da dobijete neki dodatni posao. Iako je nedelja može se reći da radite punom parom i da ste veoma okupirani obavezama.

LJUBAV: Dopada vam se malo mlađa osoba sa kojom možete da imate veoma zanimljiv odnos. Pred vama je prava ljubavna avantura. Uživaćete u svakom trenutku koji budete proveli zajedno.

ZDRAVLJE: Zdravlje vam nije baš najbolje. Vreme je za redovnu lekarsku kontrolu. Moguće je da će vam se vratiti neki problemi iz prošlosti. Vodite računa o sebi i svojim navikama.

VAGA

POSAO: Moguće je da ćete se upustiti u manje rizike na polju finansija. Očekuje vas pozitivan ishod uprkos verovanju mnogih. Možete da se nadate dobrom danu tokom kojeg ćete biti zadovoljni.

LJUBAV: Dolaze vam emotivne promene. Moguće je da su pred vama neka dešavanja koja ne očekujete. Potrudite se da se posvetite voljenoj osobi i da otvoreno razgovarate o svemu.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Prijaće vam aktivnost, bavljenje sportom i rekreacijama. Potrebno vam je da na neki način nađete izduvni ventil za višak energije koji posedujete.

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete solidnu situaciju. Prevazićićete neke prepreke koje su vam se u proteklom periodu pojavile na ovom polju.

LJUBAV: Na polju ljubavi nema većih promena. Imate stabilan odnos sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, tragate za novim poznanstvima ali vas niko još posebno ne privlači.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svom želucu i žuči. Mogući su problemi na ovom polju. Osetljivi ste i podložni brojnim tegobama. Posetite lekara ako smatrate da je potrebno.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete važan razgovor za posao na kom ćete imati priliku da jasno i glasno kažete neke stvari. Lako ćete se upustiti u konflikte ali sa konstruktivnom namerom.

LJUBAV: Izdvojite svoje vreme za voljenu osobu. Potrebno je da joj se više posvetite ako želite da ostanete zajedno. Ukoliko ste slobodni, moguće je da će se desiti zanimljiv flert sa Blizancem.

ZDRAVLJE: Bolovi u predelu vrata su naglašeni kod vas i moguće je da vas ukočenost generalno prati. Pred vama je daza u kojoj bi vam prijao neki vid fizikalne terapije.

JARAC

POSAO: Veoma ste snalažljivi i lako izlazite na kraj sa nekim poteškoćama koje su mogle doći nepredviđeno. Današnji dan je pun iznenađenja ali vi kao da ste spremni na sve!

LJUBAV: Upotrebite svoju kreativnost u komunikaciji sa voljenom osobom. Potrebno je da unesete neke inovacije u vaš odnos. Ako nastavite po starom, monotonija će dosaditi ubrzo.

ZDRAVLJE: Potrebam vam je odmor. Izdvojite više vremena za san. Moguće je da ste se u protekloj fazi preopteretili obavezama i zato je sada važno da napunite svoje baterije.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da vam je poverena neka veoma važna uloga i da ste odjednom postali osoba od autoriteta. Niste ni sami sigurni na koji ćete se način postaviti i kako ćete sada organizovati posao.

LJUBAV: Važno je da u odnosu sa voljenom osobom pokažete dovoljno razumevanja i fleksibilnosti. Neće vam biti teško, takvi ste po prirodi. Očekuje vas generalno pozitivna atmosfera.

ZDRAVLJE: Ne očekuju vas problemi kada je u pitanju vaše zdravlje. Dobro se osećate i spremni ste za sve izazove koje vam život pruža. U sebi nosite mnogo pozitivne energije.

RIBE

POSAO: Nećete se pokajati ako budete poslušali svoju intuiciju. Možete da očekujete pozitivnu atmosferu na polju posla. Pred vama je dan u kojem možete da izvučete neke važne zaključke.

LJUBAV: Potrebno je da pokažete više smirenosti u komunikaciji sa voljenom osobom, a ne da potpirujete svađe. Ako se nastavi atmosfera tenzije lako bi moglo da dođe do prekida vaše veze.

ZDRAVLJE: Proverite svoju dioptriju za svaki slučaj, mogući su neki novi problemi sa vidom kod vas… Takođe, osetljiv vam je i predeo glave, pa su moguće migrene, ali i osećaj malaksalosti.

(astrousluge.com)