HOROSKOP ZA 18. APRIL: Bik danas da ne donosi važne poslovne odluke

vycbnycfbngy

OVAN

POSAO: Pokušavate da promenite ono što smatrate da je neophodno da se menja ali ne možete sve sami da postignete. Zatražite pomoć koja vam je neophodna i bićete pozitivno iznenađeni.

LJUBAV: Ukoliko želite da zadržite voljenu osobu pored sebe, važno je da joj pružite malo više svog vremena i nežnosti. Vaš odnos može da napreduje ali je potrebno dosta truda.

ZDRAVLJE: Moguće su vrtoglavice i malaksalost. Proverite da li imate probleme sa niskim pritiskom. Nemojte da se naprežete previše, jedite redovno i uzimajte dovoljno tečnosti.

BIK

POSAO: Moguće je da nemate baš najbolji uvid u realnu situaciju na poslovnom planu danas, pa nemojte da donosite važne odluke. Sačekajte da se neke stvari raščiste do kraja, budite strpljivi.

LJUBAV: Delujete hladno u komunikaciji sa voljenom osobom iako zapravo imate jake emocije prema njoj. Moguće je da se plašite da joj priznate svoja osećanja i da imate unutrašnje nesigurnosti.

ZDRAVLJE: Jetra vam je osetljiva, pa bi bilo dobro da odete na redovnu lekarsku kontrolu. Pogotovo ako ste već imali neke probleme na ovom polju. Važno je da budete oprezni.

BLIZANCI

POSAO: Iskoristite šansu koja vam se pruža na poslovnom planu. Ako budete dali svoj maksimum, sledi vam napredak. Važno je da se pokažete u najboljem svetlu.

LJUBAV: Povedite računa o ljubomori kojoj ste skloni u poslednje vreme. Nemojte da preterujete u bilo čemu. Ako odete predaleko male su šanse da će vam partner to oprostiti.

ZDRAVLJE: Zdravlje vam je sasvim dobro. Možete da očekujete da ćete na ovom planu imati odlično stanje. Puni ste pozitivne energije i uživate u svojim svakodnevnim aktivnostima.

RAK

POSAO: Opterećeni ste nekim problemima na ovom polju i brinete previše. Pokušajte da unesete više smirenosti u svoju svakodnevnicu. Preteran stres ne može da bude dobar ni za posao ni za vas.

LJUBAV: Moguće je da imate tajnog obožavaoca ali i da toga niste svesni. Dok vi maštate o novoj romansi, on mašta o vama. U narednim danima ćete dobiti naznake o kome je reč.

ZDRAVLJE: Proverite štitnu žlezdu koja bi mogla da bude problematična sada, mada su vam i generalno hormoni prikazani kao slaba tačka. Ženski Rakovi neka se jave ginekologu.

LAV

POSAO: Težite tome da napredujete i da u svakom danu date svoj maksimum. Želite da postignete veliki uspeh. Vaše ambicije su velike i nećete odustati dok ih ne ispunite.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja nije sasvim slobodna ali ne planirate da odustanete od nje. Želite da se borite za ljubav koju osećate. Moguće je da ste neke stvari malo preuveličali.

ZDRAVLJE: Problemi zbog stresa su naglašeni kod vas. Potrebno je da nađete način da se opustite, da budete smireniji, da lakše kontrolišete bes i izlive panike i straha.

DEVICA

POSAO: Budite strpljivi i neke stvari će se rešiti. Nemojte da stavljate ni sebe ni svoje saradnike pod preveliki pritisak. Sada više možete postići ako buete pustili da sve ide svojim tokom.

LJUBAV: Razmišljate o voljenoj osobi i pitate se da li joj možete verovati sasvim. Moguće je da ste pomalo ljubomorni ili da vam deluje da ona nešto skriva od vas. Nastupa malo teža faza.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa urinarnim putevima su naglašeni kod vas. Možete biti skloni upalama ili bakterijskim infekcijama. Ako se pojave bilo kakvi simptomi, posetite lekara.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete povoljan dan za polje finansija. Dolazi vam priliv novca koji ste očekivali. Pred vama je poboljšanje koje će vam svakako izmamiti osmeh na lice.

LJUBAV: Nova ljubav je na svom putu do vas. Uskoro ćete imati veoma značajna dešavanja i promene na ovom polju! Ako već imate partnera, sa njim pravite neke prilično važne planove.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i prija vam da budete što aktivniji. Bavljenje sportom postaje vaša najveća ljubav. U dobroj ste formi i zadovoljni ste što je tako. Pred vama je jako povoljan dan.

ŠKORPIJA

POSAO: Nalazite se pred velikom dilemom i niste sigurni kojim putem ćete krenuti. Potrebno vam je vreme za razmišljanje. Moguće je da će vam savet starije osobe biti sada od koristi.

LJUBAV: Problemi u komunikaciji sa voljenom osobom bi mogli da se povećaju ako ne budete menjali neke svoje navike. Važno je da budete spremni na kompromis ako želite dalje zajedno.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom, sinusima, kijavicom, prehladom, virusima… Povećajte unos vitamina C, posetite lekara radi kontrole. Odmarajte što više dok ste osetljivi.

STRELAC

POSAO: Veoma ste strogi prema svojim saradnicima i kritički im se ophodite. Mogući su manji konflikti na poslu. Polako dolazi vreme da preispitate svoj stav koji pokazujete prema njima.

LJUBAV: Možete da očekujete da će voljena osoba jako lepo reagovati na neke vaše predloge i ideje. Očekuje vas povoljan dan za ljubav. Ako ste slobodni, poznanstvo dolazi preko prijatelja.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete pozitivan dan tokom kojeg kod vas neće biti nekih većih zdravstvenih problema. Pred vama je faza u kojoj ćete lako rešiti neke stare tegobe.

JARAC

POSAO: Moguće je da ponekad sumnjate u svoje kvalitete i da vam to predstavlja neki vid kočnice ka napredovanju. Sada je trenutak da izgradite novo, bolje mišljenje o sebi.

LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba sa kojom nemate preterano dobru komunikaciju. Vreme je da se potrudite da to promenite. Od vaše inicijative sada mnogo toga zavisi, pa nemojte da budete pasivni.

ZDRAVLJE: Skloni ste melanholiji, depresiji i lošem raspoloženju. Preispitujete svaku sitnicu u vezi svog života i z amnoge stvari krivite sebe. Ipak, uspećete da nađete izlaz iz svega toga.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da vam se bliži period u kom ćete naići na manje poteškoće na poslovnom polju. Važno je da budete maksimalno fokusirani na posao i na svoje prioritete.

LJUBAV: Ukoliko ste u prethodnom periodu imali svađe sa voljenom osobom, konačno ćete uspeti da nađete kompromis i zajednički jezik. Za slobodne Vodolije još nema većih promena.

ZDRAVLJE: Psihosomatski problemi su mogući, zbog nervoze ili emotivnog nezadovoljstva može doći do opstipacije ali i do drugih problema vezanih za stomak i probavu. Povedite računa o tome.

RIBE

POSAO: Moguće je da su vaši nadređeni imali prilično velika očekivanja i da niste uspeli baš sve da ostvarite. Potrebno vam je više vremena za neke planove koji su vam zadati.

LJUBAV: Uživate pored voljene osobe i osećate se jako dobro u njenom prisustvu. Opustite se i nemojte da brinete o drugim stvarima. Potrebno vam je što više zajedničkog vremena i lepih trenutaka.

ZDRAVLJE: Redovnije jedite jer je važno da imate dovoljno energije. Nemojte da se opterećujete previše rigoroznim dijetama. Važno je da budete umereni i da ni sa čim ne preterujete.

(astrousluge.com)