HOROSKOP ZA 10. JUN: Ovaj znak treba da se javi lekaru

Vector gold circle with the signs and the constellations of the zodiac

OVAN 

POSAO: Možete da očekujete veoma konstruktivnu atmosferu u svom radnom okruženju. Pred vama je povoljan dan. Iako je nedelja veoma ste posvećeni svojim obavezama i to vam prija.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljivu komunikaciju sa osobom koju ste nedavno upoznali u svom bliskom okruženju. Nadajte se lepim dešavanjima u popodnevnim časovima.

ZDRAVLJE: Loša cirkulacija u predelu nogu bi mogla da vam stvara manje tegobe. Pokušajte da se odmarate i da se ne naprežete previše, a prvom prilikom posetite lekara radi saveta.

BIK

POSAO: Možete da očekujete da će vaše ideje i predlozi vezani za poslovno polje biti veoma pozitivno prihvaćeni. Pred vama je period u kojem će se otvoriti prilika za napredovanje.

LJUBAV: Možete da očekujete novo emotivno poznanstvo koje vam dolazi preko kruga prijatelja i poznanika. Uživaćete u komunikaciji sa osobom koja vam veoma prija.

ZDRAVLJE: Sasvim dobro zdravlje vas očekuje, ne biste trebali da imate bilo kakve probleme na emotivnom polju. Uživaćete u pozitivnoj atmosferi i lepim emocijama koje se pojavljuju.

BLIZANCI

POSAO: Niste sigurni koliko brzo možete da realizujete neke svoje ciljeve ali ne treba da gubite nadu. Važno je da zadržite pozitivan stav čak i u okolnostima u kojima se čini da se ništa ne menja.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada trenutno deluje nezainteresovano za neki dublji kontakt. Moguće je da će vam se desiti i neko novo poznanstvo. Potrudite se da budete spremni za to.

ZDRAVLJE: Ukočenost u leđima bi mogla već sada i hronično da vas prati. Pred vama je period u kojem vam masaža, fizikalna terapija ili neki vid vežbi za kičmu može jako prijati.

RAK

POSAO: Možete da očekujete povoljnu priliku za saradnju sa inostranstvom. Dajte sve od sebe da iskoristite nove mogućnosti. Pred vama je period u kojem ćete zaista uživati.

LJUBAV: Možete da očekujete neobaveznu avanturu sa jednom veoma interesantnom osobom koju poznajete. Nakon toga ćete se veoma rado vratiti svojoj slobodi koju ipak najviše cenite.

ZDRAVLJE: Skloni ste unosu alkohola. Povedite računa da ne preterate sa tim. Važno je da sve držite pod kontrolom. Poradite na stvaranju zdravijih navika i nađite drugačiji način da se opustite.

LAV

POSAO: Moguće je da ćete imati uspeha u svojoj potrazi za dodatnim izvorom prihoda ili dodatnim poslom. Pred vama je jako povoljan dan za sklapanje novih poslovnih poznastava.

LJUBAV: Problemi sa ljubomornim partnerom vam sve više predstavljaju smetnju i razmišljate o prekidu te veze. Moguće je da ste na neki način postali željni svoje slobode.

ZDRAVLJE: Skloni ste stresu i to se veoma jasno odražava na vaše zdravlje. Zbog nervoze koju osećate ste skloni glavobolji, ali isto tako možete imati i tegobe sa organima za varenje.

DEVICA

POSAO: Očekuje vas zanimljiv dan na poslovnom planu tokom kog ćete imati niz novih dešavanja i promena. Možete da se nadate pozitivnom spletu okolnosti koji će vam biti od koristi.

LJUBAV: Možete da računate na poboljšanje situacije sa voljenom osobom jer ste konačno oboje uložili dovoljno truda. Pred vama je dan tokom kojeg ćete biti zadovoljni emotivnom situacijom.

ZDRAVLJE: Skloni ste alergijama. Pazite se ako ste već imali probleme na ovom polju jer vam današnji dan može biti teži. Vraćaju vam se i neke hronične tegobe tokom današnjeg dana.

VAGA

POSAO: Najbolje bi bilo da ne verujete previše u bilo čija obećanja i da se potrudite da najvažnije stvari obavite sami. Pred vama je period u kojem treba da preuzmete kontrolu.

LJUBAV: Moguće je da vam se ponavljaju neki problemi koje ste i ranije imali sa svojim emotivnim partnerom.Razmišljate o tome kako se vrtite u začaranom krugu i to vam se ne dopada.

ZDRAVLJE: Ukočenost u predelu vrata bi mogla da vam stvara manje neprijatnosti ali na polju zdravlja generalno nemate veće probleme. Možete da očekujete manje- više povoljan dan.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete uspeh u rešavanju svih eventualnih komplikacija i problema na poslovnom planu. Pred vama je jako povoljan dan za posao, bićete zadovoljni ishodom.

LJUBAV: Potrebno je da napravite kompromis sa voljenom osobom ako želite da vaša veza uspe i potraje na duže staze u budućnosti. Možete da očekujete veoma pozitivne okolnosti.

ZDRAVLJE: Moguć je pad energije u drugom delu dana. Dajte sebi vremena da se odmorite i opustite. Nemojte da zanemarujete potrebu vašeg tela da odmori i da se regeneriše.

STRELAC

POSAO: Nemate dovoljno strpljenja da neke stvari privedete kraju i možete lako napraviti početničke greške. Moguće je da vam na poslu danas i neće ići baš sve glatko.

LJUBAV: Pokušajte da razgovarate sa voljenom osobom sasvim iskreno o svemu što vas muči. Važno je da neke stvari jasno definišete. Dajte sebi i njoj vremena da se menjate zajedno.

ZDRAVLJE: Osetljiv urinarni trakt vam može stvarati neke manje probleme. Skloni ste upalnim i bolnim stanjima. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči na ovom polju.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete da ćete na ovom planu doći do velikog olakšanja kada budete čuli najnovije vesti. Povoljan vam je dan i imaćete pozitivne okolnosti koje će vam olakšati stvari.

LJUBAV: Uživate u romantičnoj atmosferi sa voljenom osobom. Nemate nikakve brige kada je u pitanju emotivno polje. Ako ste slobodni moguće je novo poznanstvo preko posla.

ZDRAVLJE: Hormonalne smetnje su naglašene kod vas pa bi bilo dobro da se u narednom periodu obratite svom lekaru radi kontrole i pregleda. Pred vama je period u kom su mogući problemi.

VODOLIJA

POSAO: Dolazite do mogućnosti da poboljšate svoju zaradu i vreme je da prihvatite ono što vam se nudi. Pokažite da ste spremni da preuzmete svu poslovnu odgovornost na sebe ovaj put.

LJUBAV: Možete da očekujete jako lep period kada je u pitanju emotivno polje. Odnos sa voljenom osobom bi trebao da bude sasvim stabilan. Očekuje vas jako pozitivan dan za ljubav.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je fizička aktivnost. Nađite vremena kako biste se bolje organizovali i počeli redovnije da trenirate i aktivnije da se bavite sportom. Prijaće vam to.

RIBE

POSAO: Mogući su neočekivani troškovi koji vas donekle mogu zabrinuti. Važno je da se dobro organizujete i da na neki način sebe sprečite da trošite novac na mestima na kojim to nije neophodno.

LJUBAV: Niste sasvim zadovoljni stanjem u svom braku jer imate utisak da se partner ne trudi kao i vi, da sve bude kako treba. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni manjim konfliktima.

ZDRAVLJE: Problemi sa urogenitalnim traktom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Mogu se vratiti hronične tegobe sa jajnicima ili bubrezima. Javite se vašem lekaru za svaki slučaj.

(astrousluge.com)