HOROSKOP ZA 10. APRIL: Bik da ne donosi važne odluke danas

vbkjfghk9473598rgfhj

OVAN

POSAO: Nećete imati previše obaveza tokom današnjeg dana. Konačno možete malo da odahnete i da se posvetite nekim drugim stvarima. Pred vama je veoma pozitivan dan.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja i burnu situaciju na ljubavnom planu! Ukoliko ste slobodni, imate mogućnost izbora- između dva različita udvarača.

ZDRAVLJE: Vodite računa o krvnom pritisku. Moguće su neke oscilacije na ovom polju. Potrudite se da redovno uzimate svoju terapiju i da slušate savete svog lekara.

BIK

POSAO: Napeti ste pa ne možete da vidite stvari iz prave perspektive. Nemojte da donosite važne odluke danas. Potrudite se da se generalno što manje bavite rizičnim poslovima.

LJUBAV: Moguće je da razmišljate o prekidu emotivne veze kojom jednostavno niste zadovoljni. Čeznete za svojom slobodom. Nemojte da sputavate sebe i svoje potrebe.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa plućima. Izbegavajte cigarete. Ako primetite učestali kašalj obratite se lekaru radi kontrole. Podložni ste bronhitisu i sličnim stanjima pa budite jako oprezni.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko ste planirali poslovno putovanje, neke manje prepreke se mogu naći na vašem putu. Odlaganje vam ne bi škodilo. Potrudite se da ovaj put preskočite bilo kakav rizik.

LJUBAV: Spremni ste za nova dešavanja na ljubavnom planu. Otvoreni ste za flert i nova poznanstva! Možete da očekujete da će se nova osoba pojaviti u nekom neobičnom okruženju.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom su mogući. Skloni ste upalama, problemima sa krajnicima, može se desiti gnojna angina ili neka slična stanja. Oko svega se posavetujte sa vašim lekarom.

RAK

POSAO: Čekaju vas promene kada je u pitanju polje zarade. Konačno ćete biti zadovoljni stanjem na ovom planu. Možete da očekujete generalno dobar dan u kojem sve teče glatko.

LJUBAV: Moguće je da niste preterano usmereni na to da poboljšate odnos sa voljenom osobom iako ona očekuje više pažnje od vas. Postajete pasivni, što vas može razdvojiti još više.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zdravijoj ishrani. Važno je da ne preterujete sa unosom slatkiša i masne hrane, kao i da izbegavate gazirane napitke, alkohol i energetska pića. Stvarajte zdravije navike.

LAV

POSAO: Pod velikim ste pritiskom i nije vam lako da se skoncentrišete na sve obaveze koje imate. Potreban vam je odmor. Moguće je da se ne osećate dobro kada ste u poslovnom okruženju.

LJUBAV: Skloni ste burnim reakcijama u komunikaciji sa voljenom osobom. Moguće su svađe i nesuglasice između vas dvoje. Ako ste slobodni, tako će ostati još neko vreme ali to vam prija.

ZDRAVLJE: Problemi sa vidom su mogući, proverite svoju dioptriju na vreme. Pogotovo ako imate česte glavobolje treba da posetite oftamologa. Generalno je predeo glave osetljiv sada kod vas.

DEVICA

POSAO: Prilično ste tajanstveni kada su u pitanju nove poslovne odluke o kojima ste razmišljali. Ne želite sve da delite sa svima. Važne informacije želite još neko vreme da zadržite samo za sebe.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju ne poznajete dovoljno dobro ali želite da uradite sve što je do vas da bi joj prišli. Pred vama je faza u kojoj ćete lako moći da osvojite njenu pažnju.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom su mogući. Previše razmišljate, imate neke dileme koje vam stvaraju presiju. Pokušajte da dišete duboko i da se skoncentrišete na pozitivne stvari.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete da će neko od kolega želeti vašu pomoć na nekom projektu. Nesebično ćete priskočiti i dati sve od sebe kako bi olakšali prijatelju u nevolji.

LJUBAV: Moguć je početak nove veze sa jednom veoma opuštenom i prijateljski nastrojenom osobom. Ukoliko već imate partnera, odnos sa njim sada može da bude dosta bolji nego pre.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa zglobovima su mogući. Ako se bavite bilo kojom vrstom fizičke aktivnosti, budite oprezni i nemojte da pravite nagle pokrete. Radite na koncentraciji.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ćete imati manji problem u komunikaciji sa poslovnim okruženjem. Namećete sebe kao autoritet iako mnogi to ne odobravaju. Potreban vam je drugačiji stav.

LJUBAV: Očekuje vas veoma povoljan dan za ljubav, kao i veoma strastvena situacija sa osobom koja vam se dopada. Ako već imate neku neobaveznu vezu, ona bi mogla da vodi u nešto više.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa kičmom su naglašeni kod vas, pa biste trebali da vodite računa o tome. Nemojte da podižete težak teret. Odmarajte. Ne forsirajte se ni na jednim polju danas.

STRELAC

POSAO: Poradite na svom stavu u komunikaciji sa poslovnim okruženjem. Nekada delujete preterano nadmeno. Pokažite drugima da uvažavate njihovo mišljenje i njihove ideje.

LJUBAV: Izbegavajte konflikte na ovom planu. Moguće je da ćete od neke sitnice napraviti veći problem nego što treba. Potrudite se da se maksimalno posvetite partneru i da mu pružite emocije.

ZDRAVLJE: Bolovi u predelu nogu su mogući, pa pazite na sebe. Pogotovo su vam osetljiva kolena, ali i listovi, pa i zglobovi takođe. Povećajte unos kalcijuma. Pazite se pri vežbanju.

JARAC

POSAO: Danas je idealan dan da sklopite novi poslovni dogovor. Povoljan je trenutak za pokretanje bilo kakvog posla. Možete da očekujete dosta srećnih okolnosti na ovom polju.

LJUBAV: Možete da očekujete lepe zajedničke trenutke sa voljenom osobom. Vaša veza je veoma skladna i zadovoljni ste. Pred vama je period u kojem ćete uživati u vašoj ljubavi.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i odlično ste raspoloženi! Ne biste trebali da očekujete probleme. Budite aktivni, uživakte sa ljudima koje volite i potrudite se da maksimalno iskoristite dobar dan.

VODOLIJA

POSAO: Želite da sami rešite neke probleme. Ne nameravate da dopustite bilo kome da vam se meša u poslovne odluke. Iako možda možete i da pogrešite, važno vam je da sve obavite sami.

LJUBAV: Mogući su manji konflikti sa voljenom osobom, pa povedite računa o tome da ne preterate. U inatu i afektu ste skloni oštrim rečima zbog kojih se posle možete kajati.

ZDRAVLJE: Moguća je prehlada, pa povedite računa o zdravlju. Povećajte unos vitamina, više odmarajte. Pazite na sebe i izbegavajte potencijalne izvore zaraze. Čuvajte svoje zdravlje.

RIBE

POSAO: Ne volite da zavisite od bilo koga ali nekada morate da prihvatite i takvo stanje. Doćiće i bolji dani za vas. Ali do tada je važno da se na pravi način postavite prema datim okolnostima.

LJUBAV: Deluje vam da voljena osoba ima neke probleme koje skriva od vas. Intuicija vam jako dobro radi. Poslušajte unutrašnji predosećaj koji imate i razgovarajte sa partnerom otvoreno.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više odmora. Malaksali ste jer ste u prethodnom periodu bili veoma aktivni, a malo ste spavali. Sada vas umor sustiže a sa njim i brojne druge tegobe.

(astrousluge.com)