HOROSKOP ZA 1. AVGUST: Za Strelca napredovanje koje očekuje

vycbnycfbngy

OVAN

POSAO: Niste skoncentrisani na posao i lako pravite greške. Moguće je da veći deo dana izbegavate obaveze koje imate. Potrudite se da ne ostavite pogrešan utisak o sebi.

LJUBAV: Iako vam je jedna nova osoba posvetila dosta svoje pažnje jednostavno niste spremni sada za vezu sa njom. Moguće je da sad generalno više težite samoći i svojoj slobodi.

ZDRAVLJE: Pospanost i umor vam mogu stvarati probleme. Loša koncentracija takođe ne utiče pozitivno na vas. Čuvajte se u saobraćaju i generalno neka vam bude mirniji tempo danas.

BIK

POSAO: Današnji dan nije povoljan za preterano važna dešavanja na poslovnom planu, pa je najbolje da ih ne očekujete. Stanje ostaje u stagnaciji a čak i to za nešto može da se iskoristi.

LJUBAV: Upuštate se u flert sa osobom koja vam se dopada. Spontani ste i lako dolazite do zbližavanja sa njom. Možete da očekujete povoljan dan u kom ćete biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa hormonima. Posetite lekara ukoliko primetite neke veće smetnje ili ako se ponavljaju tegobe iz prethodnog perioda. Moguć je neki vid terapije.

BLIZANCI

POSAO: Nemojte olako da dajete svoje poverenje. Ipak dobro proverite neke stvari pre nego što donesete definitivnu odluku. Današnji dan vam nije povoljan, možete biti obmanuti.

LJUBAV: Lako prenosite svoju nervozu i loše raspoloženje na svog partnera. Svaka vaša emocija se reflektuje na njega. Vreme je da povedete više računa o svojm postupcima.

ZDRAVLJE: Prilično ste osetljivi i podložni zdravstvenim problemima. Moguće je da biste trebali da posavetujete sa lekarom oko hroninih tegoba koje vam se vraćaju.

RAK

POSAO: Možete da očekujete da će vam se ukazati nova prilika za zaposlenje. Pred vama su veoma srećne okolnosti! Usresredite se na ono što vam je najvažnije.

LJUBAV: Ako budete dovoljno otvoreni u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada, lako ćete doći do nove veze. Ukoliko ste već u vezi, voljena osoba vam je maksimalno posvećena.

ZDRAVLJE: Bolovi u nogama vas muče. Moguće je da imate probleme sa naticanjem, priširenim venama ali i sa viškom vode u organizmu. Oko svega se posavetujte sa lekarom.

LAV

POSAO: Imate dobre ideje ali ne možete da ih sprovedete u delo dok ne dobijete odobrenje od strane nadređenih. Moguće je da će vam za sve to trebati više vremena nego što očekujete.

LJUBAV: Moguće je da ste više svog vremena posvetili nekim drugim stvarima i da zato odnos sa voljenom osobom ispašta. Takvo stanje ne mora da traje preterano dugo.

ZDRAVLJE: Osetljiv predeo grudnog koša je naglašen kod vas. Mogući su i problemi koji se vezuju za kardiovaskularni sistem. Potrudite se da pijete redovno terapiju.

DEVICA

POSAO: Moguće je da se dešavaju neke stvari u vašem poslovnom okruženju koje vam ne odgovaraju previše. Negativno ste nastrjeni i podložni konfliktima sa saradnicima.

LJUBAV: Uspećete da osvojite osobu koja vam se dopada. Lako dolazite do njene pažnje jer ste uspeli da ostavite jako dobar utisak. Možete da očekujete da će vas ta veza emotivno ispuniti.

ZDRAVLJE: Moguć je prolazan kašalj ili manji problemim vezani za disajne puteve, pluća i sinuse. Ukoliko patite od astme, onda vam je današnji dan nešto teži.

VAGA

POSAO: Povoljan je dan za vas. Na poslovnom planu ne biste trebali da očekujete bilo kakve brige ili probleme. Sve protiče mirno i bez bilo kakvih stresova i nesuglasica.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, danas biste mogli da uđete u novu vezu. Ako već imate partnera, uživaćete u romantičnoj atmosferi. Sve u svemu- zadovoljni ste.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa pritiskom. Ukoliko do sada niste imali ovakve tegobe javite se vašem lekaru kako biste proverili da li su vam potrebni neki medikamenti.

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete sve bolje stanje i postepenu stabilizaciju atmosfere. Pomoć dolazi iz inostranstva ili od neke starije osobe.

LJUBAV: Povoljan je dan ukoliko ste u braku, očekuje vas romantična situacija sa partnerom. Ako ste slobodni ne žurite sa novim poznanstvima. Sloboda vam tkođe odgovara.

ZDRAVLJE: Osetljiv vam je stomak i mogući su problemi vezani za nadutost, varenje, probavu. Maksimalno povedite računa o svojoj ishrani i nemojte da jedete teške namirnice.

STRELAC

POSAO: Sigurni ste u sebe i to se vidi. Odajete utisak osobe koja zna šta radi i koja je veoma sposobna za više poslova. U narednom periodu se može ostvariti napredovanje koje čekate.

LJUBAV: Spremni ste da voljenoj osobi otvoreno kažete neke stvari i da joj skrenete pažnju na sve ono što vam smeta u vašoj vezi. Pred vama je kontruktivan konflikt koji je bio neizbežan.

ZDRAVLJE: Izbegavajte duvanski dim i cigarete koji na vas mogu da deluju jako štetno. Takođe, držite se podalje od alkohola i bilo kakvih opijata koji vam smetaju.

JARAC

POSAO: Finansijska situacija je sve bolja, a vi ste veoma zadovoljni zbog toga. Možete da očekujete dobro stanje. Nećete imati bilo kakve stresove na poslu sada.

LJUBAV: Osećate se zaštićeno i sigurno pored voljene osobe. Verujete svom partneru maksimalno i nemate nikakve nedoumice. Moguće je uskoro sklapanje braka.

ZDRAVLJE: Dijeta bi vam prijala. Potrebno je da menjate neke navike vezane za vaš režim ishrane kako biste se bolje osećali. Na taj način ćete preduprediti mnoge probleme.

VODOLIJA

POSAO: Tokom današnjeg dana nećete biti preterano opterećeni poslom. Jednostavno imate neke druge prioritete i nije vam lako da se maksimalno posvetite obavezama.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi sa Blizancem, moguća je napeta atmosfera kao i česte svađe… Slobodni pripadnici ovog znaka mogu da očekuju nepromenjeno stanje još neko vreme.

ZDRAVLJE: Proverite svoju dioptriju, za svaki slučaj. Takođe, pazite i na moguće probleme vezane za sluh, uši upale u tom predelu. Oko svih tegoba i simptoma se posavetujte sa lekarom.

RIBE

POSAO: Čvrsto se držite svojih ideja i ne želite da odustanete od njih. Niste spremni da pravite kompromise na ovom polju. Nećete odustati dok sve ne bude onako kako vi hoćete.

LJUBAV: Iskoristite pravi trenutak da priđete osobi koju posmatrate već neko vreme. Ako ne pokušate, nikada nećete znati da li vam je ona naklonjena ili ne. U ljubavi rizika mora da bude.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sati sna. Premor koji osećate ne može biti dobar za vas. Vi ste znak zodijaka kojem san igra ključnu ulog vezanu za zdravlje i stanje organizma.

(astrousluge.com)