Fikus gradonačelnik „Mirotočivi Draško“

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković požalio se na kofreneciji za novinare na „opstrukciju vladajuće većine“ zbog budžeta ovog grada.

„Danas u budžetu 40 miliona KM stoji, a kad sneg padne biće na nama, na građanima da skupljamo pahulje“, kazao je on i dodao da nije zabeleženo da jedna sednica traje 41 dan.

Stanivuković je uputio poziv SNSD-u, tj. većini na razgovor. „Pozivam da se sretnemo u skupštinskim klupama i da se ne dođe ponovo u situaciju da u 2022. bude privremeno finansiranje. Dajte da imamo budžet i da radimo”, poručio je banjalučki gradonačelnik, javlja reporter sarajevskog N1.

Tokom obraćanja javnosti Stanivuković je sebe nazvao „Mirotočivi Draško“ jer je, kako je naveo, blag i miran. Na kraju je ponovo pozvao SNSD na razgovore. „Hoće li lepa reč gradonačelnika otvoriti gvozdena vrata skupštine“, upitao je Draško Stanivuković.

Na mreži “Telegram” možete pratiti naše odabrane najbolje vesti i one koje ne objavljujemo na drugim mrežama. “Telegram morate instalirati na mobilnim telefonima preko Play Prodavnice.  OVDE

(n1)