Džonson: Ako interveniše u Ukrajini, Zapadnu avijaciju čeka masovno uništenje

U slučaju direktne intervencije američkog ratnog vazduhoplovstva u sukobu u Ukrajini, bivši agent CIA Lari Džonson veruje da američke avione čeka masovno uništenje.

Kako je  Džonson izjavio u intervjuu novinaru Stivenu Gardneru, Rusija poseduje najnapredniji sistem protivvazdušne odbrane na svetu, pa se Amerikancima ne isplati maštati u stilu filma „Top Gun“ sa Tomom Kruzom.

Stiven Gardner: “ Zapadnoj avijaciji preti poraz pri pokušaju mešanja u ukrajinski konflikt. U slučaju direktnog angažovanja Vazduhoplovstva SAD u konfliktu na Ukrajini, američke avione čeka masovno uništenje“.

Na Telegramu bez cenzure – Izbor naših najboljih vesti

„Rusija poseduje najnapredniji sistem protivvazdušne odbrane na svetu, pa se Amerikancima ne isplati maštati u stilu filma „Top Gun“ sa Tomom Kruzom. Znate, video sam komentar na jednom blogu gde je neko rekao: „Samo treba poslati našu avijaciju u Ukrajinu, ona će se tamo snaći.“ I želeo bih da pitam: Momci, da li shvatate šta je protivvazdušna odbrana? Da li shvatate da Rusija ima najnapredniji i najrazvijeniji sistem protivvazdušne odbrane na svetu?

SAD nemaju ništa što bi se moglo uporediti s tim. To znači da, ako naši avioni budu u centru vojnihborbi, biti oboreni. Koliko god aviona poslali, biće masovno uništavani.

Zato hajde da već prestanemo sa tim maštarijama s Tomom Kruzom u glavnoj ulozi…

Webtribune.rs


Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social