DEJAN LUČIĆ: Plan je da se napadne Republika Srpska, ali će ih zaustaviti ruski bombarderi – VIDEO

dejan-lucic

Napad na Rusiju mora da se izvede do proleća 2018 zato što tada Rusija po procenama američkih stručnjaka postaje dominantnija i jača od Amerike.

Zato je sada rat potreban Americi i Britaniji jer moraju da se obračunaju sa Rusijom pošto misle da je sada poslednji trenutak.

To pokušavaju preko Sirije, Ukrajine ali i preko Balkana i to u Bosni gde im je glavni propagator Bakir Izetbegović. Rat nije potreban Bošnjacima ali jeste Bakiru Izetbegoviću da bi uvećao bogatstvo jer je u poslednjem ratu u Bosni uzeo 120 miliona dolara.

Bakir i Alija su napravili prošli rat da bi zaradili pare što su i učinili.

Traži se povod da se napadne Republika Srpska a to traže Englezi.

Pošto je Bakir glavni agent preko kojeg se provocira rat, njega treba preventivno onemogućiti.

Rat ne želi narod nego pojedini alavi i beskrupulozni političari.

Slično se događa i u Nemačkoj i pošto je Putin Nemcima već rekao da protiv njih neće ratovati nego će ih spržiti nuklearnim bombama. Istočna Nemačka traži referendum da se otcepi od Nemačke i tako izbegne rat sa Rusijom.

Britanija preko MI6 kreira događaje u svetu, pa tako oni kreiraju i rat u Bosni. To izvode preko Bakira Izetbegovića koji je njihov špijun, a za sve to se ne pitaju ni Turska ni Amerika.

Dodik je dobio podršku Rusije koja je u RS prisutna već duže vreme i ako arapi kojih u BIH ima oko 100.000 napadnu Republiku Srpsku, ruski avioni će ubrzo doći da bombama zaustave džihad na RS.

Šta će se dalje dogoditi pogledajte u videu

Webtribune.rs

https://youtu.be/aVUHJOFSZYY