Naslovnica IZA OGLEDALA Britanski astronaut dao šokantnu izjavu o vanzemaljcima

Britanski astronaut dao šokantnu izjavu o vanzemaljcima

British-astronaut-Major-tim pik

[adsenseyu2]

Prema rečima britanskog astronauta, majora Tima Pika, život postoji svuda u univerzumu. On je uveren da mi nismo jedina inteligentna vrsta u univerzumu.

Pik se tako pridružio dugoj listi astronauta i vladinih zvaničnika koji  tvrde da nismo sami u univerzumu.

„Postoji velika šansa da ćemo uskoro otkriti da je nekada postojao ili da još uvek postoji život u našem solarnom sistemu“, rekao je on za Mirror Online. „Iznenadio bih se da nema života na drugim mestima u univerzumu“.

Iako Pik veruje u postojanje vanzemaljaca, on ne veruje da bi „mali zeleni ljudi“ mogli da iskoče iz neke rupe na Marsu. On je dodao da na Marsu možda postoje jednoćelijski organizmi.

Ne samo da Pik veruje da postoji život na Marsu, već da postoji i na Saturnovim ili Jupiterovim satelitima jer je dokazano da na nekima od njih ima vode.

„Gdegod ima vode, postoji i mogućnost postojanja života“, rekao je on.

Njegove izjave nisu nimalo iznenađujuće jer su mnogi astronauti pre njega davali slične izjave o vanzemaljcima.

Jednu od najneverovatnijih izjava o vanzemaljcima je dao šesti čovek koji je hodao na Mesecu, Edgar Mičel, koji je naveo da su vanzemaljci došli na Zemlju da bi sprečili nuklearni rat između Amerike i Rusije.

On je rekao da je vojno osoblje videlo misteriozne leteće objekte nad vojnim bazama širom sveta, pa čak i iznad ustanove Vajt Sends gde je detonirana prva nuklearna bomba 1945. godine.

Webtribune.rs

[adsenseyu4][adsenseyu4]