Ako 2015. ne dođe apokalipsa, sledećih 7 godina smo mirni + VIDEO

apokalipsa-smak-kraj-sveta04

“Ciklus je Šemitaha. To znači da sledeća godina donosi novi sedmogodišnji ciklus. Ako Apokalipsa ne počne sledeće godine, ne može početi još narednih sedam godina.

Na osnovu sedam dana, jedne sedmice, postoji sedmogodišnje iskušenje. Prva godina iskušenja počinje prve godine Šemitah ciklusa…Imamo godinu dana da se pripremimo za iskušenje!” (Citat Marka Blica iz snimka).

Iduće godine počinje sedmogodišnji ciklus koji je konstantan od postanka Zemlje i u kojem se sve stvara. Ako na početku tog ciklusa ne počne apokalipsa, onda je neće biti u celom tom ciklusu.

Loše je to što se mnoga predskazanja fokusiraju na 2015 u kojoj će po mnogim proročanstvima započeti nuklearni rat između Rusije i Amerike. Koliko se vidi po svim pokazateljima, svet klizi bez zaustavljanja u tom pravcu i konačnom razrešenju.

Da li ste primetili prethodnih par godina da događaji postaju sve užareniji i teži.? Sada, dodajte tome stopu kojom se događaji pojačavaju…kao bolovi žene pri porođaju. Zar to nismo već čuli nekada ranije?

1 Tesalonci 5:3 Za onda kad kažu, Mir i sigurnost; tada će iznenadno uništenje doći, slično agoniji kod žene na porođaju; i neće moći da pobegnu.

Da li ste među onima koji veruju da imamo samo par godina do povratka Hrista? Ili gledate kako događaji eskaliraju iščekujući…znajući iza senke sumnje da je stigao čas?

Ali čekajte! Pre nego što počnete citirati spise o tome kako ‘nijedan čovek ne zna dan niti sat…’ Hajde da prvo kažemo, pod jedan, da ne postoji DAN niti SAT zapisan niti pomenut. Drugo, pričamo o godini u kojoj će ‘iskušenje biti više nego moguće’ sudeći po veoma važnim informacijama pomenutim u snimku.

Ključne stvari su broj ‘sedam’, Šemitah i Krvavi Mesec, svi zajedno. Pogledajte snimak od početka do kraja i razumećete zašto, uz sve što se trenutno dešava, ima smisla da iskušenje počne sledeće godine! Da li će početi sledeće godine? Ne znamo…ali postoji ogromna mogućnost!

Ključni citati iz snimka:

Bog je specifičan. Njegovi brojevi su uvek isti. Numerologija će vam pomoći da razumete Boga. –Pastor Džim Beker

Mislim da imamo godinu dana da se stvarno pripremimo za dolazak Boga. –Mark Blic

Jedini način da se svet spasi od presude sada je da se svi pokajemo, a Bog će to čuti na nebu i isceliti naš svet. Rugali smo se Bogu. Vreme je da se pripremimo. –Pastor Džim Beker.

Spisi vezani za diskusiju

Psalm 64:7 NKJV Ali Bog će ih upucati strelom; Odjednom će biti ranjeni.

Dela 2:20-21 KJV Sunce će prekriti tama, a mesec krv, pre dana kada će Gospod doći: I svako ko u prolazu dozove ime Gospoda, biće spasen.

Jezekilj 38:20 KJV Ribe iz mora i ptice na nebu, zveri iz polja i sve stvari koje puze na zemlji, svi ljudi koji su na licu Zemlje, zatrešće se zbog mog prisustva, planine će pasti, i brda će pasti i svaki zid će se srušiti na zemlju.

Isaija 24:20 KJV Zemlja će se klatiti napred-nazad kao pijanica i ukloniće se kao koliba; prestup će teško pasti, i neće se ponovo dići.

Isaija 24:23 KJV Tada će Mesec postati zbunjen, a Sunce postiđeno, kada Gospod bude vladao na planini Sion i u Jerusalimu veličanstveno pred svojim podanicima.

Geneza 1:14 KJV I Bog je rekao, neka bude svetla na nebeskom svodu da podeli dan od noći i neka bude oznaka, i za godišnja doba, i za dane, i za godine.

Levitikus 25:8-13 NCV “‘Izbrojte 7 puta po 7 godina, ili 49 godina. Tokom tog perioda biće sedam godina mira na zemlji. Na dan Pročišćenja, morate dunuti u rog ovna; ovo će se desiti na deseti dan sedmog meseca. Morate duvati kroz rog po celoj državi. Neka 50. godina bude posebna, i najavite mir za sve ljude u svojoj državi. To će se nazvati Jubilej. Vratićete se svom imanju, svako svojoj porodici. Pedeseta godina će biti godina za slavlje. Ne sadite biljke i ne berite useve, jer će rasti samostalno. Ta godina je Jubilej; ona će biti sveto vreme za vas. Možete jesti samo useve koji dolaze iz polja. U godini Jubileja se morate vratiti svojoj imovini.

Levitikus 25:3-4 KJV Šest godina sejaćete polje i šest godina kresati vinograd i skupljati voće u njemu; Ali u sedmoj godini biće sabat odmora na zemlji, sabat za Gospoda: tada nećete sejati polje niti kresati vinograd.

Levitikus 25:20-22 KJV A vi ćete reći, šta ćemo jesti u sedmoj godini? Nećemo sejati niti skupljati; Tada ću narediti moj blagoslov u šestoj godini, koji će donositi voće tri godine. Sejaćete u osmoj godini i jesti staro voće do devete godine.

Deuteronomija 15:1-2 KJV Na kraju svakih sedam godina, oslobađanje će biti. A biće na ovaj način: Svako ko je pozajmio novac svom susedu oprostiće mu dug, jer to je oslobađanje Gospoda.

Deuteronomija 31:10-12 KJV I Mojsije im naredi da će na kraju svakih sedam godina biti svečanosti godine oslobađanja. Tada će ceo Izrael doći pred Gospoda i onće odabrati ko će čitati zakon da ceo Izrael čuje. Skupiće se ljudi, muškarci i žene, i deca i bilo koji stranac na kapijama, da čuju, da nauče i da se plaše Gospoda svog, Boga i da se pridržavaju sledećeg zakona.

Danijel 12:4 KJV Ali ti Danijele, umukni s rečima i zatvori knjigu, do vremena kraja, mnogi će trčati napred i nazad, a znanje će se povećati.

Jeremija 31:8 NKJV Pogledajte, dovešću ih iz severne zemlje, i skupiti ih iz krajeva Zemlje, među njima slepe i bedne, žene sa decom i u porođaju, zajedno; Velika vreva če se ovde vratiti.

Amos 9:14 NKJV Dovešću natrag zarobljenike mog naroda Izrael; Sagradiće ogromne gradove i naseliti ih. Posadiće vinograde i piti vino iz njih; Praviće bašte i iz njih voće jesti.

Jezekilj 36:24 NKJV Povešću vas među nacijama, skupiću vas iz svih država i dovesti vas na vašu zemlju.

Jovan 10:27 KJV Moje ovce čuju moj glas, ja ih znam i one me prate.

II Hronika 7:14 KJV Ako se moj narod, koji doziva moje ime, pokaje i pomoli i potraži lice moje, i okrene se od svog rđavog načina; onda ću ih čuti iz raja i oprostiti im greh i zaceliti njihovu zemlju.

Otkrovenje 6:8 NCV Pogledao sam i preda mnom je bio bledi konj. Njegov jahač se zvao smrt, a Had ga je pratio. Data im je moć na četvrtini zemlje da ubijaju ljude ratom, glađu i bolešću, i divljim životinjama na Zemlji.

Amos 8:11 KJV Pogledajte, dani dolaze, kaže Gospod Bog, da ću poslati glad svetom, ne glad hlebom, ne žeđ vodom, već glad za rečima Gospoda.

I Timoti 6:10 KJV Jer novac je koren svog zla: oni koji za njim žude, ogrešili su se o veru i proburazili sebe sa mnogo tuge.

(Webtribune.rs)