Naslovnica IZA OGLEDALA 14 znakova za prepoznavanje skorašnjeg kraja sveta kojeg poznajemo

14 znakova za prepoznavanje skorašnjeg kraja sveta kojeg poznajemo

dbfhdgewuitedjs

Kolaps našeg sveta, mnogi ljudi su verovali da će se desiti 23. decembra 2012. godine. Gluposti!

Daleko iskreniji odgovor na to pitanje je da svet koji poznajemo je već počeo da umire.

I to ne znači kraj sveta. To znači zatvaranje jedne ere koje znamo, i rađanje jedne nove potpuno nepoznate i neizvesnog kraja. To je tranzicija između različitih nivoa. Ova posebna tranzicija, međutim, obećava da će biti veoma burna  i isto tako skupa tranzicija, najskuplja koju je čovečanstvo ikada videlo.

Evo 14 znakova koje nam daje naša planeta, govoreći da je već počela svoj kolaps u ovom obliku.

Mi živimo do kraja jedne ere i rađanja druge. Mi, ljudi,kada budemo pogledali  iz budućnosti, na ovaj period, rećićemo  da je to bio samo jedan momenat istorije. Drugo je kada živite u tom momentu, izgleda da vam koraci napred izgledaju kao puževi. Ali nemojmo se zanositi: Živimo na početku poglavlja kraja sveta, kako ga mi znamo. Sa druge strane svega ovoga što ćemo, nadam se, preživeti, pojaviće se novi svet, totalno različit od ovoga sada.

1.Klime, uragani, zemljotresi i cunamiji

– U početku je sve izgledalo kao puka slučajnost. Ali sada je već obrazac. Vreme na planeti postaje sve ekstremnije. Preko 120 tornada je nedavno pogodilo američki zapad. Teksas je pod vatrom i pati od beskrajnih suša. A gde ne postoje požari i suše, postoje poplave. Ovo je samo početak… gledajte u sledećih 18 meseci još veće „nakaze od vremena“.

2.Tišina pčela

–  Poremećaj i Kolaps Disorder (CCD) poznati poremećaj kod pčela nastavlja da se ubrzava širom Severne Amerike i celog sveta. Već znamo da može biti izazvan zbog pesticida (a eventualno ga pogoršava i GMO), ali hemijska industrija angažovana je u potpunosti da prikrije ovu istinu. Najviše pate oprašivači našeg sveta bijaka koji prolaze kroz razoran kolaps njihove populacije.

[adsenseyu5]

3.Neuspeh nuklearne nauke

– Katastrofa u Fukušimi je dokazala jednu stvar: naučnici su opasno arogantni u planiranju velikih projekata, i nikada ne uspevaju da objasne strahovitu Majku Prirodu. Nuklearna nauka nam je obećala čistu, zelenu energiju, ali sada smo dobili TIŠINU, NEVIDLJIVI OTROV, koji uništava našu planetu.

4.Začarana potraga za Vikiliksom

– U dobu ovakve neobuzdane prevare, nema mesta istini. Dakle, oni koji govore istinu , okarakterisani su kao kriminalci.

5.Uspon medicinske policijske države

– Naoružani SWAT-ovci upadaju u kuću Mariane Godboldo u Detroitu, i to je samo početak. Istina je da je medicinski sitem počeo da korsiti oružje da bi naterao decu širom Amerike da primi vakcine i hemoterapije. Medicinski sistem Amerike je postao toliko beskoristan, korumpiran i opasan, da zapravo mora da tera ljude oružjem, da bi ih ubedio da preuzmu njihov lek. Ovo je nišan – koji sprovodi medicinski monopol. Postoji samo zbog toga da bi bio pretnja našem zdravlju i slobodi. Ali nemojte se tešiti da je ovo samo u Americi. Ako već nije stiglo kod Vas, uskoro će. Samo jedno pitanje za Vas: Može li Vaše dete da izbegne obaveznu vakcinu.

[adsenseyu1]

6.Povećanje nestašice hrane i propadanje useva

– Da li obraćate pažnju na klasu kada gledate cenu proizvoda?  To je samo početak: cena hrane će i dalje nastaviti da raste, u narednim godinama. Zbog ekstremnih vremenskih uslova, gubitka oprašivača i globalnog zagađenja od strane GMO useva. U našem svetu ostaje sve manje hrane. Možda ćete želeti da razmislite o tome da napravite baštu u svom dvorištu…

7.Nafta uništava svet od strane energetskih kompanija

– Fukušima nije jedini način kako energetske kompanije uništavaju naš svet. Nemojte zaboraviti na takozvani „Deepwater Horizon“ i masivno izlivanje nafte u Meksičkom zalivu. Uzgred, ta igra još uvek nije završena! Oni još uvek prskaju Corexit u Meksičkom Zalivu!

8.Nastavak sa GMO kontaminacijom naše planete

– Ovo je najverovatnije najgore poglavlje u nadolazećem kolapsu: rasprostranjenost genetskog zagađenja naše planete kroz GMO. Ovo je zločin protiv prirode i protiv čovečnosti. To je „igra sa genima“, i šire svoju smrtonosnu DNK preko prehrambenih svetskih useva. Došli smo do ogromnih šteta na usevima, a samim tim i do gladi. Upotreba GMO je najbliža stvar „satanizmu“, koje ćete naći u savremenoj poljoprivredi. Plan koji stoji iza svega je čisto zlo.

[adsenseyu5]

9.Tiranija i kriminal ciljaju na uništavanje prave hrane

– Kada dođete do toga, da ne možete da prodate teško uzgajanu hranu, kao pošteni farmer, nešto stvarno nije u redu sa svetom. Da stvari budu gore, možete biti ciljna grupa i uhapšeni zbog toga. Ali i to se dešava danas, širom Amerike i sveta.

10.Eskalacija falsifikovanja novca

–  U sistemu, koji je ekonomski propao, i približava se kolapsu, lideri mogu da smisle samo jednu „soluciju“, koja će zapravo ubrzati njihov pad. Brzo štampanje novca od strane Federalnih Rezervi ( sa svojim kvantitativnim popuštanjima i drugim falsifikovanim metodama). To je klasičan znak da je kraj postojećem sistemu vlasti. Ekonomske mahinacije su toliko očigledne svakom ko zna iole matematiku.

Falsifikovanje dolara je u osnovi svih globalnih ekonomskih kriza.

11.Pad inteligencije kod masa ljudi

– Jedan od najvažnijih uznemirujućih znakova da smo već u kolapsu je zaglupljivanje masa. Zombiji, koji balave gledajući vesti na TV, zombiji koji dominiraju našom zemljom, nude apsolutno ništa kao doprinos našem svetu. Oni su „bezumni“ potrošači, koji se vakcinišu, gledaju televiziju, jedu obrađenu hranu, pasterizovano neželjenu. Svi su na psihijatrijskim lekovima, i veruju sve što im vlast govori. Većina tih ljudi, naravno neće uspeti da preživi kolaps.

12.Kompletne i totalne izmišljotine na „glavnim vestima“

– Ovih dana većina vesti je totalno izmišljena: izveštavanje o američkom ili nekom drugom Predsedniku, vest o ratu u Siriji, izveštavanje o američkom ekonomskom dugu…Grčkoj, Španiji… sve je tako lažno i neverovatno, da kada inteligentna osoba gleda vesti, jedino što može je da eksplodira od smeha. To je znak kolapsa, da je izvor informacija vezan za mase koje su se zaglupile, i zbog kojih nisu u stanju da izveštavaju istinu. Sada mora da se pribegava fikcijama, bukvalno o svemu, od zdravstva i medicine do sudbine samog američkog dolara i evra.

13.Farmaceutska zagađenja našeg sveta

– Znači, imamo GMO kontaminaciju planete, imamo Fukušimu radijaciju, a sada imamo masovno farmaceutsko zagađenje. Činjenica je  da više od polovine stanovništva, sada, gotovo svakodnevno uzima lekove, a ti lekovi prolaze kroz naša tela, i završavaju u rekama gde zagađuju ribe. Čak i više od toga, lekovi završavaju u ljudskom kanalizacionom mulju, koja se kasnije upakuje i prodaje kao „organska zemlja“!

[adsenseyu6]

14.Radioaktivne kontaminacije globalnog snabdevanja hranom

– Evo jednog od stvarno podmuklih: globalno snabdevanje hranom je sada kontaminirano sa radioaktivnim česticama iz Fukušime. Rečeno je da je nivo radioaktivnosti „mali“, ali nam nije rečena istina kako radioaktivni izotopi cezijuma mogu da istraju u uzgajanju hrane vekovima. Kako će ljudska rasa preživeti ovo eksponiranje CT skeniranju, radioaktivnoj hrani, grudni X-ray, TSA skener tela, čak i tajni DHS mobilni X-ray, koji može da prodre u vaše telo dok šetate fudbalskim stadionom? Ukupno zračenje na ljudski rod sada dostiže tačku masovne neplodnosti. To je možda cela ideja, zar ne?

Takođe se ubrzava

Decembar 2012. godine može ostati kao koristan datum, kao neka vrsta srednje-tačke u krizi, ili možda, kao okidač za neka buduća dešavanja, dok se društvo u ubrzanom smislu raspada. Ali nemojmo se zanositi: Mi već živimo u kolapsu našeg modernog sveta. A vi imate mesta u prvom redu! (Uzbudljivo, huh?).

Razmislite šta se dešava oko vas ovih dana. Ovo su znaci poslednjih, očajnih pokreta civilizacije, koja je izgrađena na potpuno neodrživim praksama jer vrednuju život na ovoj planeti. Ovo su Poslednja Vremena korporativne oligarhije. Monopolistička korporativna mašinerija je uništila sve na ovom svetu, u zamenu za nešto veće zarade u kvartalnom izveštaju.

[adsenseyu4]

U potrazi za više novca, čovečanstvo je moralo da žrtvuje hranu, svoje oprašivače, okeane, šume i zemljišta. Pogon pohlepe u ljudima je izazivao da koriste druge ljude kao medicinske eksperimente i topovsko meso. Napravili smo ratove, samo da bi prodali više bombi, a onda smo izmislili bolesti da bi prodavali psihijatrijske lekove.

Ovako je radila jedna neuspela civilizacija… i jedan od njih čiji su dani odbrojani. Gledajući kako se sve ruši je mnogo interesantnije nego da se nastavi gledanje ovog destruktivnog puta. Mi koji obraćamo pažnju smo shvatili da buduća generacija mora da ustane posle ovakvog kolapsa.

 Recite zbogom lažnoj moći institucija

Bilo bi lepo kada bi naši budući lideri pamtili važnost slobode i lične odgovornosti, naravno.

Odgovor na sve svetske probleme ispada da je tako jednostavan – sloboda.

Sloboda u medicini, sloboda u ekonomiji i sloboda od tiranije Vlade.

Jer, budimo iskreni: koreni svih problema, koji su doveli do dna naš svet ovog trenutka je– LOŠA VLADA.

Da, to je loša Vlada (Velika Vlada) koja odobrava GMO’s. Loša Vlada koja sprovodi medicinski monopol i dozvoljava pesticidima da ubijaju pčele. Loša Vlada koja je vodila nas ili njih  u duge i skupe ratove. Loša Vlada koja je zabranila slobodu zdravlja i štiti monopolsku praksu prehrambenih kompanija, proizvođača lekova i hemijskih kompanija.

[adsenseyu5]

Najveći sunovrat savremene ljudske civilizacije, kao što i sami pretpostavljate je, da Velika Vlada ima ideju da stvara bolje društvo. Jer ako postoji jedna ideja koja bi trebalo da ostane zakopana, nakon ovog kolapsa je da Mi, Ljudi, bi trebalo da promenimo vladine radnike, koji žive na našim grbačama, od našeg teškog rada. A na sve to, nas proganjaju sa njihovim lažnim autoritetom i usmeravaju svaki mali detalj našeg života.

Ono što nam je sada potrebno je više slobode, a ne više korumpiranih Vlada. Ako imamo slobodu, integritet i ličnu odgovornost, ne bismo se suočavali sa globalnim kolapsom koji je već počeo. Ali avaj, ljudi izgleda nisu sazreli za neke stvari, i uvek će učiti na teži način, čini se…

Ova lekcija će se dugo pamtiti: Ako dozvolite da  korporacije, banke i Vlada vodi ekonomiju samo na svoj način, vaša imanja i vaši životi će biti uništeni.

Porobljavaće vas, sem toga nećete imati budućnost, a dok spavate, indukovaće vam tihe otrove u svet oko vas, dok se ne probudite jednog dana, i saznate da sve što se napravi je uništeno.

Obećaće vam raj, a isporučiti smrt.

Čuvajte se od bilo kog entiteta koji nije živa osoba.

Nijedna Vlada, nijedna institucija, nijedna korporacija nema dušu, ili srce, a ni savest. Oni su snage organizovanog uništenja, koje gledaju da desetkuju stvari koje posedujemo. Gledaće da nam isporučuju što više stvari koje će nas porobljavati ili nam nauditi.

Čuvajte se korporacija; Vlada; neprofitnih organizacija, nevladinih organizacija,  koje ustvari rade za privatne industrije.

Nikada ne dozvolite sebi da vladate nad bilo kojom institucijom, koja postoji samo kao izmišljeni konstruktor organizovan od strane ljudske pohlepe.

I budite spremni za ubrzavanje kolapsa. Ako čitate ovo, vi ste budućnost ljudske rase. Imate dužnost da ostanete živi, čuvate svoje gene, i budite u blizini da stvorite Sledeće Društvo, nakon što se ovo sruči u istoriju.

(Vestinet.rs)

[adsenseyu6]