Naslovnica IZA OGLEDALA 11 lekara koji su se borili protiv raka, ubijeno za 3 meseca

11 lekara koji su se borili protiv raka, ubijeno za 3 meseca

[adsenseyu3]

cvdgtregffgdd67

[adsenseyu2]

Čak 11 lekara je ubijeno nedavno pod sumnjivim okolnostima.

Oni su svi imali zajedničku jednu stvar: otkrili su enzim nagalazu u vakcinama koje se daju ljudima.

Nagalaza je protein koji je kod autistične dece prisutan u velikim koncentracijama. Pored toga, svaka vrsta ćelija raka proizvodi ovaj protein. Da li stvarno mislite da on treba da se nalazi u vakcinama?

Za borbu protiv raka i sprečavanje autizma je potreban vitamin D , a nagalaza sprečava apsorpciju vitamina D. Nagalaza efektivno suzbija imuni sistem i zato su je povezali sa nastankom dijabetesa tipa 2. Sada se nameće važno pitanje: Zašto su lekari koji su otkrili nagalazu ubijeni? Da li je to zato što su otkrili dokaz da vakcine zapravo izazivaju nastanak raka i autizma?

[adsenseyu4]

Da li je nagalaza namerno stavljena u vakcine? Lekari koji su je pronašli su planirali da uskoro objave svoje istraživanje u javnosti.

Zašto ubiti lekare koji su došli do važnog otkrića koje nam može spasiti živote? Depopulacija je za sada samo teorija, ali neki ljudi veruju da se otrov namerno dodaje u vakcine jer deca po zakonu moraju primiti vakcine pre nego što ih prime u školu.

Dr Teda Broera su pozvali da govori o ovoj temi nedavno preko interneta, ali veza je nekoliko puta prekinuta i na kraju predavanje nije ni održano.

On je kasnije održao svoje predavanje preko osigurane linije, a snimak njegovog predavanja možete pogledati ispod:[adsenseyu6]

Webtribune.rs

[adsenseyu1][adsenseyu5][adsenseyu5]