Zašto je papa Franja poslednji papa i ko postaje jedini vladar na planeti

sdhdfjhfgvkvn2573547

Ostavka pape Benedikta XVI je bila predviđena kao istorijski događaj od strane pisaca Tomasa Horna i Krisa Putnama u njihovom bestseleru iz 2012. godine pod nazivom „Petrus Romanus: Stigao je poslednji papa“.

Nakon izlaska bestselera, oni su bili preplavljeni pozivima širom sveta za učešće na radiju, televiziji i kanalu History.

Pozvani su i u Rim da raspravljaju sa italijanskim medijima o otkrićima Renea Tibo (belgijski jezuita čija je pedantna analiza Proročanstva o papama predvidela dolazak Petrusa Romanusa u ovoj eri).

To bi značilo da je papa Franja poslednji papa.

Autori su na radiju govorili o ‘vanzemaljskoj’ povezanosti između Petra rimljanina, Vatikana i Maunt Grejem međunarodne opservatorije u Arizoni.

Istraživanje autora se temelji na intervjuima sa katoličkim istraživačima i naučnicima koji su želeli da razgovaraju o Proročanstvu o papama i mogućnosti vanzemaljskog života.

Njihova otkrića su puno više uznemiravajuća nego što su očekivali.

Autori su otkrili Kolins elitu, Okultizam, tajni program razmnožavanja i hibridizacije, kao i Vatikanov neverovatni egzoteološki plan za dolazak vanzemaljskog spasioca, a imali su uvid i u fajlove biblioteke u Vatikanu o svesnosti vanzemaljskog prisustva i u privatne dokumente koji detaljno opisuju Vatikanove stavove o vanzemaljcima.

Konačno, prema navodima autora, 2013. godina je bila godina u kojoj su glavni astronomi otkrili istinu o vanzemaljskom svetu i njihovim stanovnicima.

Problem je međutim što su sva znanja u tom smeru spremljena u neprobojne vatikanske katakombe van očiju javnosti.

Takođe, ono što je sakriveno daleko od očiju javnosti je i proročanstvo da je papa Franja poslednji papa. Smisao tog proročanstva je ono što gledamo ali ne shvatamo suštinu, u poslednje 2 godine, ponude sa svih strana Vatikanu da se osnuje Ujedinjene nacije svetskih vera.

Upućeni kažu da će kroz neko vreme biti samo jedan verski poglavar na Zemlji i da će mu se svi pokoravati.

Da li to ima smisla i da li iza toga stoje Vladari sveta, iluminati, ili neka treća nepoznata sila, više nije važno, jer ta linija je pređena, i kako stoje stvari na kraju će doći „Jedan“.

Da li je to Sotona ili kako se drugi nadaju Isus, znaju samo oni koji upravljaju svetom, i uskoro će objaviti šta nas čeka.

Webtribune.rs