ZAPANJUJUĆE TVRDNJE SRĐANA NOGA: Vučića su doveli u šah-mat poziciju – Ako ga zameni Maja Gojković POZVAĆE RUSE – ŠOK VIDEO

Srđan Nogo po običaju objavljuje informacije koje su veoma iznenađujuće a ponekad nas dovodi u nevericu. Ovog puta donosi informacije koje su toliko čudne da nas ostavlja bez reči.

Vest da je Danilo Vučić oboleo, nije pustio Aleksandar Vučić, već Suzana Vasiljević, koja ga je tim potezom u ime svetskih globalista, dovela u šah-mat poziciju.

Ovo poručuje narodni poslanik Srđan Nogo i podseća da je još pre dve nedelje izjavio da bi Vučić mogao da bude odveden u karantin ili sklonjen sa vlasti.

– Setite se gostovanja Ane Brnabić od pre neko veče kada je rekla „ubiće me Vučić“ i pokazala slike Danila i Milice kako nose pomoć penzionerima. Dva dana kasnije objavljuje se da Danilo ima koronu, dakle svi penzioneri kojima je on nosio pomoć sada bi mogli da dođu u opasnu situaciju.

Lako je uočiti da Vučićevi mediji sinoć nisu znali da će ova informacija biti objavljena. Srpski Telegraf je čak napisao tekst kako opozicija napada Danila jer pomaže penzionerima.

Dakle, Vučić nije uticao na puštanje te vesti, njemu je to objavljeno iza leđa. Doveden je u šah-mat poziciju. Ne samo Vučića, nego mogu i celu njegovu familiju da stave u karantin sa sve Andrejom Vučićem.

Vučić još nije u karantinu samo zato što globalisti ne kotrolišu potpuno Maju Gojković. Ako sklone Vučića, vođenje države preuzima Maja Gojković, koja može da ukine vanredno stanje ili se obrati Rusima za pomoć.

Trenutno, vlast imaju Ana Brnabić, Zlatibor Lončar i ekipa lekara, takozvanih stručnjaka. Svi rade za globaliste. Vučić je sada najranjiviji. On bi morao po proceduri u karantin. U karantin bi moralo da ide i pola vlade. I Lončar i Ana Brnabić i Kisićka.

Umesto da opozicija sada napadne Vučića kada je najranjiviji, oni svi ćute. Neće da ugrože pozicije onih koji sprovode ovu akciju.

Vučić zna da ne može da ostane na vlasti. Ipak, i dalje pokušava da se održi. Ako Vučića ne stave u karantin znači da je prihvatio sve što mu traže i da je sebi kupio malo vremena. Pristao je na sve ucene, ali mu to neće pomoći.

Svi oko Vučića su ucenjeni ljudi. Pokušaće svi da na Vučića svale sve svoje grehove, a da opstane kriminalni sistem.

Danilu želim brz oporavak, Aleksandru Vučiću da ostane zdrav. Ovde će se narednih dana svašta dešavati – poručuje Srđan Nogo.

Šta je još Nogo rekao o aktuelnoj situaciji, pogledajte i pogledajte VIDEO:

(Srbin.info)