Verenik me je zatekao u krevetu sa drugim i ostavio, ali nisam bila sa muškarcem, već sa duhom

Amethyst Realm

Verenik me je zatekao u krevetu sa drugim i ostavio, ali nisam bila sa muškarcem, već sa duhom, rekla je u svojoj ispovesti Britanka Ametist Rilm (27).

Ona tvrdi da je imala seks sa barem dvadeset duhova i da posle tog iskustva ne želi više da vodi ljubav sa muškarcima. Ametist koja je savetnik za „duhovno vođstvo“ nedavno se pojavila na britanskom TV šou kako bi ispričala svoje iskustvo i objasnila kako je to kad imaš seks sa duhovima.

Ona je rekla da je prvo takvo iskustvo imala pre 12 godina, kada su se ona i njen tadašnji verenik preselili u novu kuću. Navodno je ubrzo posle useljenja počela da oseća prisustvo „stranog tela“ u krevetu.

„Počelo je kao čista energija, ali onda je to postalo i fizičko iskustvo,“ rekla je Ametist voditeljima. „Osetila sam pritisak na bedrima i dah na vratu. Osećala sam se sigurno dok smo imali seks. Osetila sam ga. Teško mi je da to objasnim. Istovremeno sam osećala tu bestežinsku energiju, ali i nekakvu težinu i njegov dah. Mazio me je.“

Ametist je rekla da je ljubavna afera sa duhom trajala tri godine. „Sve je puklo kada je njen verenik došao ranije sa posla i video siluetu koja je bila na meni“, rekla je Ametist.

https://youtu.be/a3IBh0dAAWA

Dodatno je iznenadila voditelje kada je rekla da želi da zatrudni sa jednim od svojih ljubavnika-duhova. Tada je priznala da je imala seks sa čak 20 duhova, a na pitanje kako razlikuje duhove odgovorila je da je to isto kao i sa ljudima. „Imaju različitu energiju“, rekla je Ametist.

Rilmova nije prva osoba koja tvrdi da je imala seks sa duhovima. Pevači Bobi Braun i Keš svojevremeno su takođe tvrdili da su imali takva iskustva.

Aleksandra Holcer koja istražuje duhove, kaže da svi koji su opisivali seksualni odnos sa njima imali iata iskustva i opisuju to  „teškim“, ali ne preterano „vrućim“ osećajem.

„Ljudi koji tvrde da su imali seks sa duhom kažu da su imali osećaj težine, pritiska na njima, pa čak i penetracije, ali da duhovi nemaju topotu“ kaže je Holcova i dodaje da je ambijent veoma hladan kada su oni u sobi.