Naslovnica ŽIVOT VELIKA TAJNA ODGONETNUTA: Otac izlečio svog sina od autizma dobijenog preko vakcine,...

VELIKA TAJNA ODGONETNUTA: Otac izlečio svog sina od autizma dobijenog preko vakcine, evo kako …

skot sumejker

Otac je objavio snimak na internetu na kom je dokumentovao ubrzan napredak lečenja svog sina od MMR vakcine terapijom helacije i uklanjanjem teških metala iz organizma, pokazujući da deca sa autizmom mogu da se izleče i oporave nakon veoma kratkog perioda.

Skot Šumejker je objavio snimak pod naslovom „Prva godina ubrzanog oporavka deteta sa autizmom“ na kom se vidi njegov sin Džošua, star 3 godine i 2 meseca, u regresiranom autističnom stanju nakon niza vakcina koje sadrže živu.

[adsenseyu1]

Džošua je nakon vakcine zaboravio gomilu reči i prestao je da se odaziva na svoje ime. Nije više bio zainteresovan da se igra sa igračkama, samo da ih ređa u redove. Povraćao je svakodnevno, nekad i do 3-4 puta.

https://youtu.be/aHKEdBL0MDY?t=1

Zatim je počeo sa tretmanom za lečenje trovanja teškim metalima, a njegov otac kaže da su se značajni rezultati mogli primetiti odmah.

Terapija helacije je medicinska procedura koja podrazumeva primenu helirajućih agenasa za uklanjanje teških metala iz organizma. Terapija helacije ima dugu istoriju primene u kliničkoj toksikologiji, a smatra se da se pojavila tridesetih godina prošlog veka kada je nemačkih hemičar Ferdinand Munc prvi put sintetisao etilendiaminotetraacetatnu kiselinu (EDTA). Ova terapija je ujedno služila i kao protivotrov za levisit, hemijsko oružje na bazi arsenika.

[adsenseyu4]

Hemičari su otkrili da je EDTA prilično efikasna za lečenje trovanja olovom. Nakon Drugog svetskog rata, počela je da se primenjuje za lečenje radnika koji su farbali brodove farbama na bazi olova.

https://youtu.be/7A3Olfar9CA

Skot Šumejker je o izlečenju svog sina rekao da je to najneverovatnija stvar koju je imao prilike da vidi i da je zato odlučio da podeli istinu sa svima onima koji nisu informisani o autizmu.

On je rekao da je njegov sin dokaz da dete sa autizmom može da se oporavi za kratak period vremena.

fdshbsdyd

Inače, nedavno je objavljen film pod nazivom „Vaxxed“ (Vakcinisan) koji govori o jednom naučniku iz Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) koji je priznao da je njegova naučna grupa uništila dokaze koji povezuju vakcine sa pojavom autizma.

Šumejker tvrdi da pojava autizma može da se spreči ako se iz vakcina izbace štetne supstance koje ga izazivaju.

© 2016 Webtribune.rs

[adsenseyu4]

[adsenseyu5]