Naslovnica IZA OGLEDALA Vanzemaljski hibrid pronađen mrtav: Čuvao je 1.200 komada oružja, 6,5 tona municije...

Vanzemaljski hibrid pronađen mrtav: Čuvao je 1.200 komada oružja, 6,5 tona municije i 230.000 dolara u kešu

dzefri-alan-les

[adsenseyu2]

Taman kada ste pomislili da ste sve čuli, pojavila se jedna prilično neobična vest. Nedavno je pokrenuta istraga o smrti kalifornijskog sakupljača oružja, šezdesetogodišnjeg Džefrija Alana Leša, čije je beživotno telo u fazi raspadanja pronađeno u parkiranom automobilu.

Priča je čudna iz razloga što Lešova verenica veruje da je on bio vanzemaljski hibrid, tj. polučovek-poluvanzemaljac, te da je njegova misija bila da zaštiti ljudsku rasu i da je radio za Tajnu agenciju vlade.

Ostaci šezdesetogodišnjeg Džefrija Alana Leša su otkriveni  (24. jula 2015.) u vozilu parkiranom u Pacifik Pelisejdsu u Kaliforniji.

Kada je policija pretražila dom Lešove verenice, Ketrin Nebron, pronašla je 1.200 komada oružja, koje se procenjuje na 5 miliona dolara. Pronađeno je i više od 6,5 tona municije.

Šta je tačno Leš nameravao da uradi sa svim tim oružjem?

Ljudi koju su ga poznavali su ga opisali kao samotnjaka koji nije imao puno kontakta sa ljudima.

[adsenseyu4]

Ipak, najčudnije je to što su njegova verenica i njena radnica, Don Vedbunker, ubeđeni da je Leš bio hibrid čoveka i vanzemaljca koji je radio za tajne vladine agencije SAD.

Da li je moguće da je Leš imao nekakve mentalne probleme, zbog čega je postao ubeđen u čitavu priču do te mere da je uspeo da ubedi i ostale, ili je posredi neka mnogo jezivija priča?

Leš se onesvestio pred svojom verenicom i Vedbunkerovom 4. jula, ali je odbio da ga leče, pogotovo u bolnici. One su pokušale da mu pomognu, ali je umro na njihove oči.

Umesto da kontaktiraju policiju ili bolnicu, Nebronova i Vedbunkerova su stavile telo u prtljažnik svog terenca i parikrale ga na parkingu u Pacifik Pelisejsdsu, nakon čega su se zaputile u Oregon.

Nebronova je rekla svom advokatu da nije kontaktirala policiju zbog Lešove smrti jer je mislila da će njegovi šefovi iz CIA-e ili neke druge obaveštajne agencije doći po njegove ostatke. Tek nakon dve nedelje, advokat Nebronove je pozvao policiju i obavestio ih gde je telo.

Nebronova i Vedbunkerova su bile ubeđene da je Leš radio za neku tajnu agenciju, te da nisu učinile ništa loše time što nisu kontaktirale policiju.

Majka Don Vedbunkerove je prijavila njen nestanak pošto je ova tridesetdevetogodišnja majka dvoje dece jednostavno nestala. Don Vedbunker se nije vratila iz Oregona, ali je poslala majci pismo, izvinjavanjući joj se što je naprasno otišla. Njena majka veruje da ona prolazi kroz nekakav slom živaca i da treba da dođe kući da se leči.

https://youtu.be/KtvHPMyfeQo

Policija je rekla da nema dokaza da je Džefri Leš prodavao oružje. Veliki broj oružja je delovao novo i nekorišćeno, a mnoga su čak imala i etiketu. Stvarno se čini kao da se on pripremao za nešto, ali nejasno je za šta.

Advokat Nebronove je takođe naveo da je policija konfiskovala i brojne terence za različite tipove terena, uključujući i vozilo koje može da se kreće po vodi i pod vodom! U njegovoj kući je pronađeno i 230.000 dolara u kešu.

Širli Anderson, partnerka Lešovog pokojnog oca, rekla je policiji da se dugo nije čula sa njim, kao i da je izgledao veoma čudno kada ga je poslednji put videla.

[adsenseyu1]

Lešov otac je bio uspešni mikrobiolog, a veći deo porodice je mislio da će Leš krenuti njegovim stopama pošto je upisao UCLA osamdesetih godina, kako bi studirao i postao naučnik. Međutim, nije istrajao do kraja i ne zna se mnogo o njegovom životu nakon toga.

„Bio je samotnjak, koliko se sećam“, rekla je Andersonova.

Njegova porodica je navela da o njemu nisu znali mnogo poslednjih godina, te da nisu znali ni da je bio veren. Članovi porodice su potvrdili da je Leš oduvek bio zainteresovan za oružje, ali nisu znali da je imao toliko oružja kod sebe.

Policajci su rekli za medije da im je bilo potrebno nekoliko kamiona da premeste oružje na bezbednu lokaciju. Komandant Endrju Smit je potvrdio da je među oružjem bilo pušaka, pištolja i sačmara. On je takođe naveo da je uzrok njegove smrti nepoznat, ali da se ne tretira kao ubistvo.

Pitanje je da li će policija podeliti sve dobijene informacije sa javnošću, zbog čega je neizvesno da li će uskoro stići zvanična potvrda o tome da li je Džefri Leš stvarno bio vanzemaljski hibrid čiji je cilj bio da nas zaštiti.

Webtribune.rs

[adsenseyu2]