Naslovnica IZA OGLEDALA Uznemirujući eksperimenti: Biološki NLO pobegao iz vojne baze – VIDEO

Uznemirujući eksperimenti: Biološki NLO pobegao iz vojne baze – VIDEO

[adsenseyu3]

Očevidac napominje da je prizor bilo moguće videti golim okom, i pomoću kamere na telefonu, ali to nije bilo dovoljno da se sa sigurnošću tvrdi šta je to što se pojavilo na nebu

bioloski-nlo-meduza

[adsenseyu2]

Ne može se sa sigurnošću reći šta je to što se vidi na priloženom snimku. Pojava sa ovog snimka je prisutna u više različitih izvora.

Svi koji su videli ovaj snimak, ostali su zapanjeni. Scena u snimku koja prikazuje neidentifikovani leteći objekat usred dana predstavlja jedan od najjasnije zabeleženih snimaka NLO-a.

Takođe, snimak prikazuje nešto što je među pojedincima koji su predani praćenju NLO-a poznato kao „meduza“. Pretpostavlja se da bi ova pojava mogla biti biološke prirode.

Snimak je zabeležen u Kaliforniji, na udaljenosti od oko 65 kilometara od grada Frezna, nedaleko od vojne baze.

[adsenseyu4]

Očevidac napominje da je prizor bilo moguće videti golim okom, i pomoću kamere na telefonu, ali to nije bilo dovoljno da se sa sigurnošću tvrdi šta je to što se pojavilo na nebu.

POGLEDAJTE VIDEO:[adsenseyu6]

Neki smatraju da je zabeleženi objekat zapravo meteorološki balon, ali drugi podsećaju da se metorološki baloni ne kreću kao objekat na snimku, nemaju ovako upečatljive boje, niti efekat svetlucanja.

Osoba koja je zabeležila ovaj snimak procenjuje da bi objekat mogao biti dugačak oko 20 metara.

Da li je moguće da ono što se vidi na ovom snimku zapravo predstavlja biološki NLO koji je pobegao iz vojne baze?

Webtribune.rs

[adsenseyu1]