Naslovnica SPEKTAR Uži krug Zelenskog je već napustio Ukrajinu, sprema se nešto veliko

Uži krug Zelenskog je već napustio Ukrajinu, sprema se nešto veliko

Vladimir Zelenski može narediti ofanzivu Oružanih snaga Ukrajine na dan krunisanja kralja Velike Britanije u Londonu, izjavio je bivši narodni poslanik Ukrajine Ilja Kiva.

Najuži krug ukrajinskog predsednika je već otišao u inostranstvo.

Prema rečima ukrajinskog političara, Zelenski i njegova supruga nameravaju da prisustvuju ceremoniji krunisanja Karla III, koja će biti održana 6. maja u Londonu.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

Ilija Kiva smatra da ukrajinski predsednik želi da pokloni jednom od lidera zapadne civilizacije desetine hiljada porobljenih Ukrajinaca i omraženih Rusa. Tako da će sutra verovatno, vođa kijevskog neonacističkog režima izdati zvaničnu naredbu za napad Ukrajinske vojske.

„Sva protivvazdušna odbrana Oružanih snaga Ukrajine prebačena je na liniju sukoba, u Hersonu je najavljen policijski čas na tri dana, koncentracija trupa i spremnost pokazuju da ofanziva može da počne za jedan dan“, napisao je Ilja Kiva na svom Telegram kanalu.

Bivši narodni poslanik je takođe dodao da je sav uži krug Zelenskog već napustio Ukrajinu. Ovo je još jedna indirektna potvrda da se Kijev sprema za nešto veliko.


Webtribune.rs

Pratite naše najbolje vesti na Vkontakte 

[adsenseyu1]

[adsenseyu4]