Naslovnica U FOKUSU Tramp otkrio: Veliki rat bi mogao izbiti pre predsedničkih izbora u SAD!

Tramp otkrio: Veliki rat bi mogao izbiti pre predsedničkih izbora u SAD!

Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je da bi za pet meseci preostalih do izbora u SAD mogao da izbije treći svetski rat zbog nesposobnosti aktuelnog američkog rukovodstva.

– Sa idiotima koji vode ovu zemlju, neće biti mnogo ljudi živih jer je moć modernog oružja zastrašujuća. Mogli bismo da budemo uronjeni u Treći svetski rat u narednih pet meseci – rekao je on pristalicama u Minesoti.

Bivši predsednik je ponovio da je „predstoji pet opasnih meseci zbog ovog ludaka“, misleći na svog predsedničkog rivala Džoa Bajdena.

Tramp je takođe još jednom obećao da će rešiti „strašan” sukob u Ukrajini ako pobedi na izborima u novembru.

On je ponovio da ne bi dozvolio da dođe do ovog sukoba da je nastavio da vodi SAD.

Tramp otkrio šta ga još najviše brine

Poseta ruskog predsednika Vladimira Putina Kini, kao i jačanje rusko-kineskih odnosa, predstavljaju opasnost po Sjedinjene Američke Države, izjavio je bivši američki predsednik Donald Tramp, a objavio „Foks njuz“.

– Tramp je nabrojao druge probleme koji ga brinu, uključujući inflaciju, ekonomiju, ali je izjavio da je sastanak lidera Rusije i Kine, verovatno gori nego sve ostalo – navodi se u objavi.

Nekadašnji američki predsednik je takođe upozorio da dok on sedi u sudnici na Menhetnu, Moskva i Peking jačaju svoje odnose, što po njegovim rečima, predstavlja opasnost po Vašington.

(Mediji)

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social