Naslovnica IZA OGLEDALA Šta to Papa Franja zna kada je poručio: Okajte grehe, Zemlju će...

Šta to Papa Franja zna kada je poručio: Okajte grehe, Zemlju će progutati paklena vatra s neba

papa-franjo

[adsenseyu2]

Tokom mise na trgu Svetog Petra u nedelju, papa Franja je govorio o „događaju prilikom kog će Zemlju progutati paklena vatra s neba“, zamolivši hrišćane širom sveta da okaju svoje grehe u danima koji dolaze.

Papa Franja, koji treba da stigne u SAD 22. septembra, rekao je da su ga tri puta posetila nebeska bića, koja su ga upozorila na „krizu koja sledi“, a koja će imati ozbiljne posledice po život na Zemlji.

Papa će prisustvovati zasedanju Generalne skupštine UN 25. septembra u zgradi Ujedinjenih nacija u Njujorku, gde će razmeniti mišljenja sa svetskim liderima, uključujući američkog predsednika Baraka Obamu i ruskog predsednika Vladimira Putina.

Generalni sekretar NATO-a, Jens Stoltenberg, takođe je potvrdio da će prisustvovati zasedanju.

Detalja o vanzemaljskim posetiocima u Vatikanu je vrlo malo, ali anonimni britanski vojni obaveštajni zvaničnik je rekao da su entiteti „mirne prirode“. Ipak, on je dodao da je njihov stav o čitavoj priči pasivan i da se oni zalažu za „neutralnost“.

Očekuje se privatni sastanak pape Franje i predsednika Obame u Beloj kući 23. septembra ujutru. Papa će posetiti tri grada, uključujući Vašington, za vreme svoje šestodnevne posete SAD. Veruje se da će se pozabaviti brojnim temama, uključujući i istopolne brakove i imigraciju.

Webtribune.rs

[adsenseyu2]

[adsenseyu4][adsenseyu4]