Naslovnica IZA OGLEDALA Definitivno Vatikan nešto sprema: Papa najavio da će ove nedelje otkriti istinu...

Definitivno Vatikan nešto sprema: Papa najavio da će ove nedelje otkriti istinu o vanzemaljcima

hhervg

[adsenseyu3]

Prema rečima advokata za pitanja od javnog značaja, Danijela Šijana, papa Franja će uskoro da obelodani jedno od najvećih otkrića ikada.

Šijan je na konferenciji otkrio da će papa da se odrekne kapitalističkog sistema kako bi se pripremio za potpuno obelodanjivanje informacija o vanzemaljcima. On je u svojoj objavi predvideo razotkrivanje istine o postojanju drugih inteligentnih oblika života, od kojih su neki u kontaktu sa ljudima već godinama. Papa se nada da će uspeti to da učini a da izbegne masovni haos. Kako će to izvesti, ostaje tek da vidimo.

Mnogi teoretičari zavera su decenijama verovali da je suđeno da se 2015. godine sazna istina o vanzemaljcima. Da li će se to dogoditi ovog petka?

[adsenseyu1]

The Ghost Diaries sajt izveštava:

Postoji li tehnološki i intelektualno napredna vrsta negde u galaksiji? Papa Franja veruje da postoji i 5. juna će objaviti svoju nameru o početku pripremanja ljudske vrste za kontakt sa vanzemaljcima, pri čemu će takođe da se odrekne transnacionalnog korporativnog kapitalističkog sistema koji trenutno zagađuje planetu svojom otrovnom svešću.

Kako navodi advokat za pitanja od javnog značaja, Danijel Šijan, katolička crkva se aktivno priprema za otkrivanje istine i kontakt sa visoko naprednom vanzemaljskom vrstom. On je govorio na konferenciji u južnoj Kaliforniji na kojoj je opisao kako će papa pozvati na raspuštanje struktura moći koje uništavaju našu civilizaciju i sprečavaju nas da se pridružimo prosvetljenom galaktičkom partnerstvu.

Šijanov govor je počeo sa sumiranjem njegovog rada kao advokata za obelodanjivanje postojanja vanzemaljaca, koji uključuje i pristup tajnim sekcijama projekta Bluebook, koji sadrži fotografije oborene vanzemaljske letelice sa vanzemaljskim simbolima.

Šijan je dalje naveo da papa Franja želi da izbegne haos poput onog koji je nastao kada je Galileo otkrio da Zemlja nije centar univerzuma. On želi da uspostavi novu religiju i novi oblik kontakta između ljudi i naprednih vanzemaljaca sa telepatskim sposobnostima.

Webtribune.rs

[adsenseyu5][adsenseyu5]