Naslovnica U FOKUSU Špirić: Maske su pale – Šmitovo priznanje gasi opoziciju u Republici Srpskoj

Špirić: Maske su pale – Šmitovo priznanje gasi opoziciju u Republici Srpskoj

Predsedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Nikola Špirić rekao je da je današnja izjava Kristijana Šmita dugme za gašenje opozicije u Republici Srpskoj.

– Čak i ovakav Šmit, nepriznat i ostrašćen prema Republici Srpskoj, otvorio je oči Srbima da opozicija ne preza ni od pakta s đavolom u borbi za vlast i jurišanju na institucije Republike Srpske.

Bezidejnost opozicije, koja za jedini program ima rušenje predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, ogolio je onaj ko im je trebao pomoći u tom sramnom cilju – izjavio je Špirić za Srnu.

On smatra da javnost u Republici Srpskoj nije čula ništa što nije znala i što nije bilo vidljivo, ali je dobro da su i „neverne Tome“ čuli od Šmita kakve se igre igraju u podrivanju Republike Srpske i njenih institucija.

– Samo su nesuvisla opravdanja i demantovanja iz redova opozicije gora od onoga što je Šmit izjavio o njima. Maske su pale i sad je jasno ko čuva, a ko ruši Republiku Srpsku. Samo to im je uzaludan posao. Donkihotivski jurišaju na vetrenjače pa su u svojoj nemoći smešni – zaključio je Špirić.

Na Telegramu bez cenzure – Izbor naših najboljih vesti  https://t.me/webtribune

[adsenseyu4]

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social