Naslovnica IZA OGLEDALA ŠOKANTNO PRIZNANJE LEKARA: Stvorio je AIDS, evo zbog čega ..

ŠOKANTNO PRIZNANJE LEKARA: Stvorio je AIDS, evo zbog čega ..

[adsenseyu3]

Dr. Robert Gallo3

[adsenseyu2]

Dr Robert Galo, naučnik kome se pripisuje otkriće virusa HIV-a 1984. godine, priznao je da je stvorio AIDS s ciljem smanjenja svetske populacije.

On je 1984. godine podneo patent za izum virusa HIV-a, piše „dailypost.co.za“

Kada se podnese i odobri patent, kao u slučaju dr Galoa, svi koji koriste proizvod ili izum duguju novac pronalazaču. Pošto poseduje intelektualna prava na ovaj virus, čudno je što on još nije predao zahtev za dobijanje odštete.

Naučni dokazi o tome da je virus AIDS-a nastao u okviru američkog Specijalnog virusnog programa su više nego ubedljivi. U pitanju je razvojni program koji je trajao od 1962. do 1978. godine.

[adsenseyu4]

Taj specijalni program je zatim povezan sa programima vakcinacije u Africi i na Menhetnu, a ubrzo nakon toga svet su zahvatile brojne infekcije životinjskog virusa koji se razlikovao od svih bolesti koje su do tada pogađale čoveka.

Izvesni dokumenti ukazuju na to da su Amerikanci tražili virus koji bi mogao negativno da utiče na odbrambeni mehanizam organizma. Tako je došlo do modifikacije virusa dodavanjem životinjskog virusa poznatog kao „visna“.

Virus poznat kao visna je prvi put u laboratorijskim uslovima detektovan kod ovaca sa Islanda. Naučnici danas sa velikom sigurnošću tvrde da je AIDS nastao upravo iz tog virusa u laboratorijskim uslovima. Tu činjenicu podržava i opisivanje prirode HIV-a u dr Galoovom radu iz 1971. godine u okviru Specijalnog virusnog programa. Taj rad se u potpunosti poklapa sa onim objavljenim 1984. godine kada je on patentirao AIDS.

Izveštaji o virusnom programu su definitivan dokaz da su tajne službe ovim virusom želele da smanje broj stanovnika na svetu. S obzirom na to koliko je života ovaj virus odneo, pre bi se moglo reći da duguju novac svim nevinim žrtvama.

Otkriveno je i da je na tajni program za stvaranje AIDS-a između 1964. i 1978. godine potrošeno 550 miliona dolara.

Webtribune.rs

[adsenseyu1][adsenseyu5][adsenseyu5]