Senzacionalna tvrdnja ruskog Ministarstva odbrane: Obama je prerušeni reptil – VIDEO

 obama

Internet je skoro eksplodirao nakon što je otkriveno da  je Pentagon stručnom analizom i pažljivim proučavanjem video snimaka zaključio da Vladimir Putin ima „autizam“.

Spektakularni rezultati ove studije blede u poređenju sa sličnim istraživanjima koje finansira Kremlj, gde je jasno pokazano da je Barak Obama reptil iz svemira.

Top istraživači iz ruskog Ministarstva odbrane, otkrili su šokantne detalje Obamine tajne nakon analize nekoliko video zapisa.

„Gledali smo jedan video gde je Obama bio gost na jednoj važnoj večeri“ priseća se Sergej, psiholog, koji nije mogao pružiti puno ime zbog osetljive prirode svog posla. Obama je nekako lizao puding od maline umesto da je koristio kašiku. A onda sam pomislio, “O moj Bože, ovaj čovek se ponaša kao gušter”. Ali kako su istraživači zaključili da je Obama reptil? Očigledno je da Obama nije običan gušter, priča Sergej. „Ovaj drugi video, aplodovan od You Tube korisnika“ The Queen Mother Controls You“ pokazuje čudnu liniju u zadnjem delu Obamine glave, koji liči na ožiljak od operacije na mozgu ili nešto slično.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=6pow_EKCY9Y

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=10fsDDf9G2Q

Studija je trajala dve godine i iznosila je 40 milijardi rubalja.

“Sada znamo kakav je Obama reptil, kako da pregovaraju sa njim. Prvo, ruske diplomate treba dobro da razmisle u kakvim će se uslovima sastati sa njim”.

O tome da Obamu čuvaju reptili postoji već niz tekstova a drugi video svedoči o tome.

U prvom videu ćete videti to o čemu govori rusko ministarstvo.

Webtribune.rs