Naslovnica IZA OGLEDALA SENZACIJA U SAD: Američki naučnik potvrdio ruske strahove i saznanja da nepoznata...

SENZACIJA U SAD: Američki naučnik potvrdio ruske strahove i saznanja da nepoznata planeta ide ka Zemlji

[adsenseyu3]

Rusi su znatno uplašeniji jer su došli u posed tajnih informacija NASA-e koje su im poslali kompjuterski stručnjak Lojd Olbrajt i astronautkinja Lisa Novak

vfkegrvn

[adsenseyu2]

Pojavio se produžetak izveštaja Svemirskih odbrambenih snaga (ADF) vezanog za postojanje nove misteriozne planete u kom se navodi da je njeno otkriće potvrđeno i da bi ona mogla da utiče na našu planetu i to možda već ovog meseca.

Kao što ste već čuli, mnogi su zabrinuti zbog otkrića ove nove planete i činjenice da je njeno postojanje nedavno potvrđeno na Institutu tehnologije u Kaliforniji.

Rusi su znatno uplašeniji jer su došli u posed tajnih informacija NASA-e koje su im poslali kompjuterski stručnjak Lojd Olbrajt (1999.) i astronautkinja Lisa Novak (2007.).

Te informacija su toliko strašne da je Olbrajt zauvek nestao iz javnosti, a Novakova je rekla novinarima da „ne žele da nam kažu istinu“ i da nije do sada verovala u Bibliju, ali je promenila mišljenje.

[adsenseyu4]

Produžetak izveštaja je sastavio dr Danijel Vitmir, penzionisani profesor fizike na Univerzitetu u Luizijani, koji je naveo da će ova misteriozna planeta, koju on naziva sumerskim imenom Nibiru, doneti uništenje našoj planeti kao što je to već činila u prošlosti i da će se to dogoditi ovog meseca.

PROČITAJTE JOŠŠOKANTAN IZVEŠTAJ IZ KREMLJA NA 737 STRANA: Misteriozna planeta izbačena iz crne rupe kreće se prema Zemlji

Dr Vitmir i njegov kolega Džon Matez, prvi put su objavili istraživanje o povezanosti ove misteriozne planete i masovnog istrebljenja na Zemlji u žurnalu Priroda 1985. godine.

Međutim, iako se dr Vitmir i Institut tehnologije u Kaliforniji slažu da se misteriozna planeta nalazi u našem solarnom sistemu, oni se ne slažu oko njene orbite.

PROČITAJTE JOŠ: Teoretičari zavere tvrde: Dolazi planeta Nibiru i svojom gravitacijom će uništiti život na Zemlji

Naučnici ADF-a u svom izveštaju napominju da se „orbitalna mehanika“ ove misteriozne planete nije toliko važna kao „elektromagnetni haos“ koji će ona napraviti na našoj planeti ukoliko nam se približi, izazivajući zemljotrese, vulkanske erupcije i vremenske neprilike na Suncu, a treba napomenuti i da bi mogla da pošalje na stotine ili hiljade asteroida na našu planetu.

Važno je napomenuti da se u izveštaju pominje da se zapadni naučnici pridržavaju nedokazane gravitacione teorije univerzuma, dok ruski naučnici veruju u električnu teoriju.

Webtribune.rs

[adsenseyu1]