Naslovnica SPEKTAR Satanovski: Nikada se nećemo dogovoriti sa Amerikancima ni u čemu

Satanovski: Nikada se nećemo dogovoriti sa Amerikancima ni u čemu

Politički analitičar Jevgenij Satanovski smatra da su pokušaji pojedinih predstavnika ruske političke elite da postignu dogovore s Amerikancima unapred osuđeni na propast.

Članica Predstavničkog doma SAD iz Republikanske stranke Marjori Tejlor Grin izjavila je da planira pokrenuti postupak opoziva predsednika države Džoa Bajdena u Kongresu.

Prema njenim rečima, odluke i postupci američkog lidera ne samo da su suprotni zakonodavstvu Sjedinjenih Američkih Država, već i uništavaju zemlju. Osim toga, njegova trenutna politika predstavlja pretnju nacionalnoj bezbednosti.

Pokrenite Telegram da primate izbor naših najboljih vesti

Osnivač i predsednik naučnog centra „Institut Bliskog Istoka“ Jevgenij Satanovski smatra da ta republikanka neće uspeti u postizanju željenog cilja, što je, prema njegovom mišljenju, najbolje za Rusiju.

Kako je naglasio politički analitičar, Džo Bajden je kao niko drugi pogodan za ulogu predsednika SAD u kojoj će „Amerika pasti na dno“. Zbog toga trenutni šef Sjedinjenih Američkih Država u potpunosti odgovara Moskvi. Loše će biti ako na mesto Bajdena dođe sposoban političar.

[adsenseyu1]

„Nikada se nećemo dogovoriti s Amerikancima ni o čemu – oni su očeli krvnu osvetu, zbog toga što postojimo. Ne možete se dogovoriti sa svojim ubicom jer nemate o čemu da se dogovarate“, naglasio je Satanovski.

S obzirom na to, politikologa iznenađuju pokušaji pojedinih predstavnika ruske elite da postignu određene političke dogovore s „našim smrtonosnim neprijateljima“. Izgleda da ih život nije ničemu naučio. Spremni su iznova i iznova izložiti leđa za nove udarce, zaključio je stručnjak.

Webtribune.rs

Pratite naše najbolje vesti na Vkontakte 

[adsenseyu4]