Naslovnica IZA OGLEDALA RUSKI VIDOVNJAK: Udar groma u blizini Bele kuće je znak za SAD...

RUSKI VIDOVNJAK: Udar groma u blizini Bele kuće je znak za SAD da se još uvek mogu spasiti

Grom je udario u park Lafajet u blizini Bele kuće u SAD. Vidovnjakinja Elena Batir je rekla da je ovaj incident znak za Sjedinjene Države.

Udar groma je pogodio lokaciju preko puta rezidencije američkog predsednika. Udarac je pao na drvo, ispod kojeg su se u tom trenutku skrivale četiri osobe. Svi su zadobili povrede opasne po život i ostaju u bolnici u kritičnom stanju.

Učesnica Bitke vidovnjaka, šamanka Elena Batir, rekla je da je udar groma u blizini Bele kuće dobar znak za SAD. Ovo pokazuje da SAD još uvek mogu da se spasu i da se nose sa trenutnom krizom kod kuće bez većih gubitaka ili preokreta.

„Iako će cela godina biti loša za Ameriku, udar groma je znak da zemlja može da izađe iz krize. Ali za to SAD treba da vode mnoge pregovore, ali ne sa drugim državama, već unutar njih samih. Ovo je znak da je vreme da se Amerikanci sami pobrinu za svoje probleme “, rekla je vidovnjakinja.

Elena Batir je istakla da predsednica Predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi nije trebalo da leti na Tajvan, već da zajedno sa predsednikom Bajdenom i američkim narodom treba da se bavi unutrašnjim problemima i uspostavi red u Sjedinjenim Državama.

„Ovo je potrebno i samim Sjedinjenim Državama da bi spasile sebe i svoj imidž“, naglasla je vidovnjakinja.

Poštovani čitaoci, na našem Vkontakte kanalu možete pratiti naše najbolje vesti bez cenzure kao i one koje ne objavljujemo na drugim mrežama zbog specifičnog sadržaja.

Naš VKontakte kanalhttps://vk.com/id718919389

Webtribune.rs