RUSKI NLO ILI VANZEMALJCI: NLO izašli iz mora, Britanska avijacija u panici, pokušala da ih zaustavi

gfbfddf

U novom neverovatnom izveštaju ruskog ministarstva odbrane navodi se da je eskadrila borbenih aviona Eurofighter Typhoon izazvala paniku u severnoj Engleskoj pre neki dan pošto je naletela na „misteriozni objekat“ koji je izleteo iz mora i zapucala na njega.

Prema izveštaju, nekoliko satelita i radara, uključujući ruski, britanski i američki, detektovalo je ovaj „misterozni objekat“ prilikom izlaska iz mora na obali severne Engleske zbog čega je eskadrila Eurofighter Typhoon aviona poslata da interveniše.

Lokalni stanovnici iz Lidsa, Jorka, Herogejta i Donkastera koji su videli ovaj događaj su odmah počeli da paniče, verujući da počinje Treći svetski rat, pošto su čuli glasne eksplozije na nebu i videli ratne avione kako obleću.

Samo 15 minuta nakon tog događaja, britanska vlada je izdala DA upozorenje (Defence Advisory – Odbrambeno upozorenje) da nijedna medijska organizacija ne sme da izveštava o onome što se upravo dogodilo, a zatim je 7 sati kasnije objavila podatak da je francuski putnički avion izazvao problem sa radio komunikacijom i da je zato došlo do incidenta.

Međutim, stručnjaci ruskog ministarstva odbrane navode da svi francuski putnički avioni poseduju više komunikacionih sistema, kao i većina modernih putničkih aviona, koji nastavljaju da rade čak i u vanrednim situacijama u bilo kojim okolnostima s izuzetkom katastrofe što ovde nije bio slučaj.

Najintrigantnije u svemu jeste što se u izveštaju pominje takozvani „misteriozni objekat“ i što je moguće da on ima veze sa takozvanom „Anomalijom Baltičkog mora“.

Webtribune.rs