Naslovnica IZA OGLEDALA Rokfelerov tajni plan: Kako je prirodna medicina zabranjena kao nadrilekarstvo

Rokfelerov tajni plan: Kako je prirodna medicina zabranjena kao nadrilekarstvo

Naftni magnat i poslovni tajkun Džon D. Rokfeler pomogao je u uklanjanju „holističkih“ i „alternativnih“ biljnih lekova iz medicine.

Rokfeler je video veliki potencijal da iskoristi svoju poziciju naftnog tajkuna i vlasnika naftnog monopola za širenje u druge industrije, kao što je medicinski sektor.

To je bilo u zoru američke istorije i tada su bili veoma popularni biljni i prirodni lekovi kao što su esencijalna ulja, aromaterapija i drugi, a uobičajeni su bili tretmani kao što su homeopatija, biljna medicina, eterična ulja, kiropraktika i naturopatija. I ovo je ometalo Rokfelerove planove.

Jednom kada se upustio u medicinu, to je otvorilo vrata za nastavak njegovog plana da ne samo monopolizuje naftni sektor, već i da profitira od medicine.

U to vreme, Rokfeler je posedovao 90% rafinerija nafte u Sjedinjenim Državama, osnovao je medicinska društva i pomogao da se prirodni lekovi potpuno eliminišu iz medicinskog obrazovanja u zemlji. Ovo je otvorilo mnoga vrata petrohemijskom monopolu koji kontroliše niko drugi do Džon D. Rokfeler.

Da li ste znali da se petrohemikalije koriste za pravljenje svega, od antibiotika, antibakterijskih sredstava, analgetika, rektalnih supozitorija, sirupa za kašalj, maziva, pa čak i većine lokalnih masti, masti, krema i gelova?

[adsenseyu1]

Vekovima su kulture širom sveta koristile homeopatske lekove, uključujući eterična ulja, kiropraktičare i druge, sa velikom efikasnošću i praktično bez neželjenih efekata, što nije slučaj sa savremenim modalitetima.

Zahvaljujući Rokfelerovom uticaju na medije tog vremena, homeopatski i prirodni lekovi su brzo diskreditovani i demonizovani kroz ciljane medijske kampanje.

Savremena medicina, kao i Rokfelerov uticaj u udaljavanju medicine od prirodnih tretmana, izazvali su i nastavljaju da nanose štetu.

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

Prevod: „Borba za veru“

Izvor: „PeachBlossom“

[adsenseyu4]

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social